Har fått en del nye lesere i det siste så jeg tenkte kanskje jeg skulle ta en ny spørsmålsrunde! Skal prøve å svare på vertfall 1 del på video :) 

Så spør i vei om det er noe du lurer på!Christina♥
Hva synes du om deg selv? Helt ærlig så er ikke jeg så stor fan av meg selv, jeg sa på Del 1 at jeg er mest fornøyd med kroppen min, men bare MEST. Jeg har ikke så stor tro på meg selv. Men av og til føler jeg meg pen og andre dager helt jævlig.. er vel ikke alene! 

Hvordan vil du beskrive deg selv som person? Jeg er en ganske stille person før du blir kjent med meg, jeg er fortsatt ganske stille etter det, men da tørr jeg å slippe meg mye mer løs. Vet ikke hvorfor jeg er sånn egentlig... for jeg bryr meg ikke noe om hva andre mener! Jeg tar det litt til meg til å begynne med, men så glemmer jeg det, fordi jeg vet at de ikke vet noe om meg, de kjenner meg ikke og da kan de tro hva de vil :) Jeg ser også på meg selv som en ganske snill person, havner aldri i trøbbel eller noe så, men vet ikke jeg.Har du mistet noen som har stått deg nær? Ja, det har jeg.. 

Sykeste du har opplevd? Har ikke opplevd så mye sykt egentlig, bor i en liten bygd hvor det ikke skjer noe som helst. ganske kjedelig.. Har vel opplevd noe, men kommer ikke på noe nå! 

Dummeste du har gjort? Vet ikke helt.. Kan ha vært at jeg kastet bort sikkert 2 år på å krangle med ei som skulle være min så kalte "venn." Alt var bortkasta og jeg hadde sluppet mye styr hadde jeg bare droppa det.. 

Verste uvane? Jeg knekker alle ledd i kroppen, hele tiden! noe som ikke er bra.. 

Hva irriterer deg mest?  Folk som tror de er så mye bedre enn alle andre.. åh koman, ingen er bedre enn andre, ikke en gang du.. Og klysete ekkle folk som tror de er dødskule fordi de har 4 snusbokser liksom. ja, dødskul! 
Også småsøskene mine da, de er irriterende.. 


men søte da...

Hva skal du bli når du blir stor? Jeg er ikke sikker enda, var fast bestemt på lege eller sykepleier fra begynnelsen av tiende, men det endret seg plutselig for kanskje en måned siden.. Da ville jeg bli eiendomsmegler, eller kanskje barnevernspedagog. Nei, vet ikke, er vanskelig det der! Men det jeg helst vil er å jobbe med barn, hjelpe de på en eller annen måte, må bare finne en jobb jeg kan trivest i, har heldigvis god tid enda!


 
3 ting du ser fram til? 1: Jeg ser frem til sommern! Alt jeg skal gjøre da, mest trolig syden med kjæresten, kose meg med vennene mine osv! 2: Å bli 17, og 18 for den saks skyld, suger å ha bursdag bare 8 dager før jul.. blir så liten :( 3: Være ferdig med videregående, er så lei av skole at halvparten hadde vært nok, vurderer et år på folkehøyskole om pengene strekker til :)

3 ting du liker med deg selv og 3 ting du ikke liker med deg selv -  Er det noe jeg HATER så er det sånne ting... Men jeg er ganske fornøyd med kroppen min sånn den er nå, det hadde ikke gjort meg noe å ha tynnere mage og lår, men jeg er fornøyd, noe jeg synest alle burde være! Jeg liker håret mitt, at det har blitt så langt, wii! Også liker jeg at jeg bryr meg om andre, om andre har det vondt får jeg også vondt, vertfall om det er noen som står meg nær. 
Jeg liker ikke at jeg har så dårlig selvtillit, jeg tørr ikke å vise meg frem så mye, og jeg er som regel stille, men bare blandt mange folk, som f.eks. i timene på skolen eller på fester.  

hvilken blogger leser du ?  Jeg leser utrolig mange blogger, hver dag. haha, men vertfall: Kamilla, Erica, Silje, Sophie Elise, Andrea, Anna, Aurora, Therese, Axel, Caroline Maria. Ja, var en del! haha :) er også innom flere tilfeldige blogger som jeg er venn med her :) 

Hva må til for at du skal lese f.eks min blogg ? Det som må til er nok klare fine bilder, ikke så altfor altfor mye tekst, men nok til å ha noe å lese, også kan ikke hele teksten være full av skrivefeil.. :) Og for at akkurat jeg skal lese bloggen din må jo jeg selvfølgelig like det du blogger om! 

Har du mange lesere ? Nei, desverre. Jeg sluttet å blogge i den perioden jeg hadde utrolig mange lesere, mer enn jeg trodde jeg skulle få, og da datt det rett ned igjen og har ikke komt seg opp igjen. Men jeg prøver da! Herlig med litt lesere!♥Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg har lyst, jeg liker det! :) Også er det jo en fin måte å lagre minnene på og i tillegg se tilbake på om noen år!

Hva fikk deg til å starte å blogge? Åh, det er evigheter siden, sikkert 4 år! Ikke på denne bloggen da så klart, men var jo ganske så kult i 8ende da, så var sikkert noe sånt!

Er det noen i familien som leser bloggen? Ikke som jeg vet om, grunnen kan være at jeg ikke har lagt ut link på facebook eller noe. Har jo snakket om det, men de har aldri spurt. 

Hva synes du om Topp 10 på topplisten, fortjener alle å vere der? De er søte jenter alle sammen og har jobbet seg opp ved å blogge om ting folk liker, så selvfølgelig fortener de plassen de har, er jo en grunn til at de har så mange lesere :) Kan ikke være bare bare å være så "kjent". Men 10. plassen kan diskuterest.. eneste grunnen til at hun ligger der er fordi hun var med på paradise, unnskyld meg men hun virker jo dummere enn hunden til naboen... 

Går du på noe idrett?  Jeg gikk på svømming før og kjenner jeg savner det noe SYKT! Gikk i nesten 5 og et halvt år før jeg bare ga opp, noe jeg ikke skulle ha gjort! Svømming er en herlig sport og jeg elsker å være i vann! 
Men nå går jeg jo på zumba da, det er jo dans som for så vidt er en sport! Er også medlem i treningsenteret som er her! 


haha i farta! Det her er fra 2009!

Favoritt sang? Akkurat nå er det If I die young av the band perry.. Men jeg endrer hele tiden! Spotify listen min finner dere HER


eskimo.. 

Christina♥
Del 2 kommer i morgen, blir kanskje en del 3 også! 
Tenkte jeg skulle ta en liten spørsmålsrunde. Har blogget lenge nok til det nå :)) 
Så om det er noe du lurer på er det bare å spørre!
Får se om det blir video eller ikke, kan prøve :)


hola 

Jeg svarer på det meste!

Christina♥
#Noe du lurer på?
 


flaut. haha..
jeg kom på mange ting jeg kunne ha endret på og ting jeg skulle ha svart annerledes på. men men..

http://fannyba.blogg.no/
http://andreabadendyck.blogg.no/
http://mne.blogg.no/
http://l0ve.blogg.no/

Vi glemte også å svare på et sprøsmål : hvem er deres favoritt artist?
Marita: Justin Bieber, Lil Wayne, Nicki Minaj, Ariana Grande og Drake.
Christina : Justin Bieber, Lil Wayne, Nicki Minaj, Trey Songz og Drake

CHRISTINA
Jeg har vært her hos marita siden torsdag, så jeg har ikke gadda å blogge. sorry guys!

Vi svarer forresten på spørrerunden i morraa. woho!

 

 JAAA; det her skrev jeg da for 2 dager siden, eller midt på natta med andre ord. Men akkurat i det jeg skule legge til bilde. datt internetten ut. og så har jeg vært med marita og kamilla siden torsdag. så ja. har ikke gadda å blogga

 Spørre runden skal vi sette oss ned nå å svare på , så stay tuned !

CHRISTINA
Jeg har helt glemt av spørrerunden jeg og marita har :o
men jeg har ikke sett marita på ca. 1 måned. så har ikke fått gjort det. men hun er hjemme nå så jaa, vi skal få det til før mandag vertfall!

trenger fortsatt spørsmål så er bare å spørre HERCHRISTINA
Den spørrerunden jeg og Marita har blir svart på NESTE tirsdag eller noe isteden for, for marita bestemte seg for å dra på ferie i daag :ooo
Men  uansett så er det bare å spørreee! :D  HER

Fordi Christina & Marita er søteee

CHRISTINA
spørrerunden min!
Jeg har fått en del spørsmål men trenger fler, visst ikke blir det bare en kort video!  Marita skal kanskje være med på hytten til helga så da kan det hende vi svarer da! Så bare spør > HER <
CHRISTINA
Da skal jeg ha spørrerunde, å jeg og marita kommer til å svare med videoblogg, så ja bare spør ! :DCHRISTINA
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits