Fy for et vær det var i går og i natt. Helt forferdelig.. Vindkast med like stor styrke som en orkan. I en nabobygd fløy et hustak, i Ålesund falt et stort gammelt tre over en gravplass, campingvogner havnet i havet og seilebåter på land.

Er mye mer skader og det skal komme enda en storm i kveld tydeligvis, jaja..

 

Og tusen takk Dagmar for at du vraka drivhuset vårt, er ikke mye igjen nå... Deler ligger i skogen og oppover hagen helt opp til hekken til naboen..


fint

Jeg skulle blogge igår etter jeg kom ned til pappa, men i det jeg satt meg ned med pcen gikk strømmen, og kom aldri tilbake.. Vi var uten strøm, varme og internett i hele 13 timer.. Blinket et håp om at det kom tilbake kanskje 4 ganger, ellers ingenting.. Så vi tente lys i hele huset.


må jo ha lys på do også!


samlet oss på rommet til lillebror

 

Nå skal jeg sminke meg ferdig for så å dra ut til mormor på andredags middag der hele familien er samlet, koselig tradisjon!♥

Christina
Hei og god jul!♥
tenkte jeg skulle si god jul til dere og informere dere om at jeg kommer sterkere tilbake nå i julen. Jeg har mine perioder der jeg fokuserer på alt annet enn bloggen, men det har vel alle..

Idag våknet jeg til julestrømpe, en liten pakke og tre nøtter til askepott. ♥jul
vi får alltid åpne en gave når vi våkner siden det er så lenge å vente.
nå har jeg nettopp dusjet å venter på at Helene skal bli ferdig med å klage over at hun ikke vil dusje så vi kan dra en liten tur bort til farmor og farfar å si god jul. Skal feire jul med mamma i år, blir litt rart å feire jul uten pappa, men sånn er det å ha skilte foreldre. Vi skal jo ha besøk av mormor og morfar så det blir nok like koselig uansett :)


Juletreet hos pappa


og hos mamma

 

Var på grava å besøkte onkel, oldemor og oldefar her en dag.


God jul onkel! jeg savner deg♥

Ellers har jeg vært på slalom med Aleksander!
forsøk på kyssebilde = fail. hahah , men men

 

nå må jeg fyke, så vi bloggest senere!
GOD JUL!

Christina
nå er det like før jeg må fyke ut av døra. Øystein, pappaen til Kamilla kommer og henter meg, Kamilla og Pia for å kjøre oss ut på moa. Må gjøre ferdig siste rest av julegaver idag, er bare 5 dager til jul!

Blogger om helgen min senere! Snakkest

 

Christina
Hei alle søte!
Nå er da bursdagen min over for denne gang, men feiringen har så vidt begynt! Skal ha jentene her i morra og familie selskap på søndag! så det..

I dag var jeg med verdens beste kjæreste hele dagen!♥ Vi tok bussen etter skolen ut til moa å var der til kvart over 8. Fikk gjort ferdig nesten alle julegavene noe som er utrolig deilig! Har bare 2 igjen nå!
Skal opp tidelig i morra å dra ut for å ta siste rest sammen med pappa.

Tok noen få bilder i dag da, så kan jo legge de ut!


Emilie har en ting for å kalle meg CHREIST! så da er hun Eimeilei og Lisa er Leis!dolly ♥

Kjæresten min♥


PAKKEE!

Fikk fineste ringen med Aleksander! ah, loveit♥

Nå er det natta så jeg er klar for en ny runde shopping i morra! GOdnatt!

Christina
Heihei!
Da var jeg også 16! endelig!

Holdt på å klikke på mobilen min i natt, vibrerte å lyste opp rommet over 50 ganger! og jeg var for trøtt til å gjøre noe med det! jaja!
Nå sitter jeg å sminker meg og spiser bursdagsgaven min fra pappa! Bamsemums ♥ Tror ikke jeg får så mye mer enn det siden min kjære iPhone 4 var bursdagsgaven min, suger litt at jeg fikk den for 2 måneder siden da men! jaja!Idag skal jeg og Aleksander på moa, "feire" bursdagen min der, og kanskje kino etter på, det spørs når den er ferdig, siste bussen går 22.10.

 

Christina
Nå skal jeg rydde rommet og vaske resten av huset, fordi jeg skal ha selskap på lørdag. Blir 16 i morra, så da skal jeg og Aleksander en tur på moa og kanskje kino. Og siden jeg blir borte hele dagen i morra rekker jeg ikke å rydde noe da. rekker ikke å blogge heller! får ta det på lørdag!


:****

 

Christina
Jeg så igjennom kjolene mine i sted å fant ut at jeg egentlig bare har fire kjoler som funker. så må nok bli kjoleshopping på meg etter jul!

Men jeg lurte på en ting, hvilken er egentlig finest? så det skal dere få bestemme!

1.

2.

3.

4.


Ble mange fine bilder kan jeg si. Blir det når man har en liten 8 åring som aldri har holdt et speilrefleks kamera og er en meter lavere som fotograf!

Christina
Som jeg skrev i går skulle jeg på moa med Marita, Kamilla og Anne Marie. Trodde jeg hadde fått stipendet mitt så jeg hadde noe å shoppe for. Men når jeg kom ut for å sjekke viste det seg at jeg ikke hadde noe som helst. Jeg som hadde planlagt å kjøpe mange julegaver! Mamma var heldigvis på moa så jeg fikk låne 200 i tillegg til at jeg fikk 200 kr som hun skyldte meg. Så fikk kjøpt litt. Kjøpte til Aleksander, er egentlig ferdig, men jeg vurderer å kjøpe en liten ting til. Også kjøpte jeg en ting til Kamilla. Så nå har jeg bare vertfall 5 igjen..

Fant ut i dag at jeg får stipendet mitt på torsdag, så siden jeg skal på moa på fredag får jeg kjøpe noen da! Skal også på moa på lørdag så jeg tror ikke det blir noen krise. Ble skikkelig sur igår å sa at ingen fikk julegaver med meg i år. men nå får alle♥ wii
fikk godteri med nissen Tonje♥


Helt forelska i den blåe med glitter!! WANT WANT WANT


Senteret er skikkelig pynta med julelys og alt. koselig♥


tok bilde gjennom vinduet. nok en ting som var mislykket!

Christina
Nå skal jeg en tur på moa med Marita, Kamilla og Anne Marie.  Må begynne på julegavene før jeg blakker meg helt på ting til meg selv. 
chiller på badet til Marita liksom..

Christina
For snart 2 måneder siden var jeg i Paris med tanten min i 4 dager. Paris er en helt fantastisk nydelig by og jeg skal SÅ tilbake en gang!

 •  
 •    
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ble litt mange bilder, og jeg prøvde å få de ved siden av hverandre to og to. Men så henger alt seg opp og det ser helt teit ut. så det får bare bli sånn..

Christina
I dag våknet jeg til lyden av kranglende småsøsken og stresset mamma i halv 8 tiden, livet♥ Men sovnet igjen ganske så fort siden jeg kunne egentlig sove til nesten halv 9. Begynte ikke på skolen før ti over halv 10 idag. HÆRLIG!

Skoledagen var helt ok. ikke noe å skryte over, hadde fransk, engelsk og samfunnsfag.
Etter skolen ble Aleksander med meg hjem, noe som alltid er like koselig! Vi slappet egentlig bare av, så Idol sammen med mamma og lillesøster. Gikk på butikken for å kjøpe ting til å feite oss opp med.


hahha vakkert♥
Verdens beste♥

Tusen Takk for en fin dag kjæresten min! Jeg elsker deg utrolig mye!♥

 

Christina
Heihei!
Nå har det kommet sinnsykt mye snø her! HÆRLIG. elsker snø, er så koselig og jeg får skikkelig julestemning av det! I love it! Jeg har ikke så mange bra bilder av snøen egentlig, for det blir så mørkt rett etter jeg kommer hjem fra skolen.
Har jo noen da..


Nå skal jeg sette meg ned å lese resten av bloggene, ble litt mange så tar nok litt tid. Men skal komme igjennom alle!

Christina
Når jeg ikke har noe å gjøre liker jeg å lese blogger. Eneste som er litt domt er at jeg leser som regel bare toppliste bloggene. Så om du kommenterer med bloggnavnet ditt skal jeg ta meg en tur innom å legge igjen en kommentar eller to! :) kanskje jeg får en ny favoritt!


fina sjæl!!


Nydelig Emilie♥

Christina
Er det noe jeg savner er det sommeren. Selvom jeg ikke kan vente til det kommer snø, og til å stå på ski. Elsker vinteren!

 
 
 
 
 

 
Christina
Heihei!

Nå sitter jeg å venter på at Aleksander og familien hans skal hente meg, for så å bli med på moa en tur.  Det var visst søndagsåpent idag, men jeg har ingen penger å bruke så det blir nok ikke noe på meg idag, men men!  og om jeg er så heldig å kanskje ha 200 kr må jeg spare de til julegaver!
Er ikke snø ute, så vi satser på sommerjakken! haha

Jeg har stresset skikkelig med å gjøre meg klar, fordi de skulle kjøre 15 minutter etter jeg våkna, men heldigvis ble de litt senere, og er ikke kommet enda! Men men, jeg er vertfall klar!

Christina
Jeg har hatt den headeren jeg har nå siden jeg lagde bloggen, så begynner å bli litt lei av den. Jeg lagde tre helt enkle nå, så kan dere få si hvilken dere likte best.

1.

2.

3.nr 2 er ikke jeg så fornøyd med at det gjør noe, men men.

Christina
Jeg kom på her en dag at jeg fikk et spørsmål for lenge siden om jeg kunne legge ut bilde av rommet mitt. Og siden jeg hadde ryddet det helt strøkent tenkte jeg hvorfor ikke?Det her er da rommet mitt nede hos pappa. Gidder ikke legge ut av det med mamma, for det er pittelite og helt hvitt.
Så ja, sorry for dårlige/uklare bilder, men de er tatt med iPhonen.

Christina
Fredag husker jeg faktisk ikke hva jeg gjorde, haha, ups! eller jo, jeg gjorde ingenting, derfor det ikke var noe å huske! Vi hadde jo besøk av Berit ute, så kom meg ikke noe sted.

Lørdag sov jeg lenge, og dillet skikkelig med å ha på meg klær og vaske håret, jeg dillet til og med så lenge at Marita og Kamilla ble lei av å vente på meg så de kom opp til meg istedet. Etter jeg hadde ordnet meg ferdig og vi hadde praplet fra oss (blir litt mye av det når vi møtest siden vi ikke ser hverandre så ofte) dro Kamilla hjem en tur. Så Jeg og Marita tok en tur på butikken å kjøpte inn noen småting til kvelden siden Marita skulle overnatte. I 6 tiden kom Kamilla og pappaen hennes og hentet oss for så å kjøre oss til Emily.

I 8 tiden dro vi ned til Saron(et hus som tilhører pinsemenigheten) og var der hele kvelden. Det var utrolig koselig å helt sinnsykt morsomt, jeg lo så mye at jeg hadde vondt i magen til slutt. Hærlig kveld med de beste jentene!
Det var sånn ungdomskveld der fire tideligere narkomaner fortalte om veien sin til et rusfritt liv og hvordan de ble reddet av Gud. Det var sykt spennede og jeg var helt shaky etterpå!
Etter det gikk vi ned i kjelleren der vi fikk pizza, brus, godteri og sveler. Vi spilte air hockey, biljard og pingpong!
Jeg og Marita var best i air hockey! INGEN slo oss. Vi vant 40-19 eller noe en gang. Ikke kødd med oss assa!
Haha, men ja, det var utrolig koselig og de var veldig koselige!


Marita snuppa♥


you da one!


var en kopp en gang. hehe

 

Søndag våknet jeg og Marita i tolv tiden, våknet til kakao og pådekt frokost. Skal ikke klage på det nei!
Marita dro i det Aleksander kom, så jeg var ikke alene på hele dagen. haha
Aleksander hadde spilt KM hele helgen, og kom til meg etter de kom hjem. Tror de kom til en kvartfinale eller noe, not sure. Han hadde ingen aning om va vi skulle, men det hadde jeg! Hadde planlagt det i en uke og håpte at KM ikke kom i veien. Og det gjorde det heldigvis ikke!
Jeg hørte tideligere i uken at han ville på kamp siden det var siste serie kampen. Så jeg kom til å tenke på at vi har jo billetter, måtte bare få tak i en til. Og det gikk akkurat!
Han ble utrolig glad og hadde ingen peiling! Score
Selvom det var utrolig kaldt ble det en fin dag uansett! Aafk slo Brann nok en gang, men denne gangen 3-1! Vestlandes konger som det sto på Artige.no HERfint av meg da men...

Vi hadde også vært sammen i 8 måneder på søndag! 8 fantastiske måneder, jeg er så heldig!!

 

Nå er det natta!! sov godt alle sammen

Christina
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits