Herregud, jeg er helt håpløs når det gjelder denne bloggen her altså. Jeg elsker å blogge å dele ting. Men, jeg kommer meg aldri i gang, blir bare tull. Jeg sier hele tiden jeg skal prøve, jeg lover, jeg kommer med det snart, i morra. osv.. Men alle vet at det ikke går.. Må bare ta det som det kommer, blogge når jeg føler for det og når det passer. Har snart tentamener og har en del innleveringer og prosjekt for tiden, så jeg må nesten fokusere på skolen.


her har dere meg i nuet. chiller da vet dere!

Har laget middag, vasket klær og bad idag, så føler meg litt flink! Nå skal jeg legge søskene mine, så halla husmor!!


Kommer et innlegg om helga senere, eller i morra, får se, skal vertfall skrive det nå slik at det er ferdig! så det kommer!

Christina
 

(Det innlegget her skulle vel og merke postes for ca. 3 timer siden, men blogg.no fikk en teknisk feil som det sto å jeg ga opp å sovna. heheh)

Jeg skulle egentlig blogge om Paris del 2 nå. men så skrudde dataen min seg av, og alt forsvant. woho!
så nå orker jeg rett og slett ikke begynne på nytt.. har helt sykt med mageknip idag. Har hatt vondt siden jeg kom på skolen, så nå skal jeg prøve å sove litt, selvom jeg burde gjøre fransk og samfunnsfag, siden vi skal ha innlevering og fremføring. men jeg orker ikke nå.. GODNATT!


bestevennen min atm...

 

Christina

 

 
Da var helgen over en gang til da... Helgene går alt for fort! skulle ikke vært lov!

Fredag ble jeg med Kamilla hjem etter skolen, siden de hadde hospitering hos oss sluttet vi likt. Marita var og der.
Marita ble med meg når Kamilla skulle på trening, også overnattet hun. Koselig!


Fredagskos♥

Vi var også en tur innom Europris. kom oss aldri ut igjen, eller etter vel.. 1 time. Men vi kjøpte ikke noe. hehe

 
Marita chilla!!


Hun fant også et saueskinn hun likte veldig godt!

Vi filma og, i 25 min eller noe.. hehe, kan se om jeg kan redigere de litt sammen å legge ut!


Lørdag, altså i går våknet jeg og Marita i 10-11 tiden. helt sykt. Så var det opp å spise frokost, som da besto av brownies. hehe, SUNT! Etter å ha ligget å ikke gjort noe på hver sin sofa i noen timer, fikk vi plutselig dårlig tid. For mormor skulle komme å hente meg for så å kjøre meg til Aleksander. Jeg bretta sammen klær fortfort, så gikk vi opp for å ordne oss. Jeg sto der med vått hår og uten mascara når mormor ringte å sa at hun var her. Så jeg måtte si hadet til Marita menst jeg pusset tennene og børstet håret. JAJA!

Jeg hadde en utrolig koselig dag/kveld med verdens beste kjæreste igår! jeg er så utrolig heldig som har han!♥
vi slappet av, så på Tv, som vanlig.. Så bestemte vi oss for å gå ut. Tok med hunden hans Mira. Gikk en ganske lang tur i mørket, koselig!  Så når vi kom inn igjen hadde mammaen til Aleksander laget pizza. Var Harry Potter og den vise sten på Tv'en, så vi endte opp med å se den.

Gutten min♥
I dag har jeg gjort ingenverdensting.. ryddet rommet mitt med mamma, og flytta ræva mi ned til pappa.. That's it!
hehe

Nå må jeg legge meg så jeg kommer meg opp til en ny skoleuke! Må lese litt på diktet jeg skal fremføre i norsken i morra..

Godnatt søte lesere♥
Christina
Nå skal jeg legge meg så jeg kanskje klarer å stå opp halv 7 i morra.. ALT for tidelig spør du meg.. men men. Vi får besøk av 10ende i morra som skal på hospitering så da får jeg se snuppene Kamilla og Marita igjen!♥

 

Idag har jeg gjort ingenting egentlig.. kom hjem fra skolen å sovna på sofaen, så fikk jeg melding fra Aleksander at vi kanskje kunne finne på noe, for hva har man ellers scooter til? Så da kom han hit å var her. Vi gjorde egentlig ingenting, så på tv og bare slappet av.


Jeg elsker deg verdens beste! ♥
Det bilde er faktisk over et halvt år gammelt. Tiden går så utrolig fort,og jeg kunne ikke hatt det bedre!

 

I morra kommer jeg desverre ikke til å blogge. for jeg kommer ikke hjem før i 9-10 tiden. Vi har åpen dag på skolen, slik at foreldrene kan komme å se hvordan vi jobber osv. Og vi må møte opp 5, så jeg blir med Aleksander hjem så jeg slipper å ta bussen hjem, for så å være hjemme en liten time før jeg må dra igjen.

Christina
hehe, neida, ikke enda.. Er bare jeg som har julestemning å hører på julesanger hele tiden. Har nemlig hektet på Justin Bieber's nye plate Under the Mistletoe! Hører på den uansett hvor jeg er, skolen, bussen, hjemme.

 

 

 

Vet det ikke er alle, men nesten vertfall!

Helt hekta!

 

Nå skal jeg ut med Kamilla, så vi snakkest!!

Christina
Jeg må vel blogge om Paris nå før jeg glemmer det helt!

 Herregud, det er snart 1 hel måned siden jeg dro. På lørdag er det faktisk. Tiden går så sykt fort!! Vil tilbake!


On my way to the airport! (iPhone 4)

Onsdag 12. oktober var en dag jeg stresset, var spendt, nervøs og glad på samme tid. Jeg begynte å pakke den dagen å flyet mitt gikk 8 så jeg måtte være der i 7 tiden. bra planlagt frøken! men det gikk greit, jeg fikk med meg alt jeg trengte og det viktigeste, pass og flybillett. 
Jeg var ganske så nervøs for flyturen for jeg har ALDRI flydd alene og jeg har bare flydd en gang, og det var for 3 år siden sammen med familien min, bestevenninen min og familien hennes. Så tanken på å finne frem på en flyplass helt alene når man ikke er vandt til å være der skremte meg litt. Men det gikk helt fint! Ikke noe turbulens, tull med bagasje eller noe! Vigra er ikke en stor flyplass i det hele tatt så er ikke noe gale.. Verre med gardemoen. Jeg fant aldri rullebandet der bagasjen kom ut, lette lenge før jeg endelig skjønte at jeg måtte se på skjermene over for å se om det sto Ålesund eller noe. haha, jaja!!

Når jeg endelig fikk balla med meg bagasjen gikk jeg ut for å finne tante, etter jeg fant hun gikk vi for å spise mat og vi endte opp på peppes. 


Natten til den 13. må være den LENGSTE natten noen sinne. Herregud sier jeg bare! aldri igjen! 
Vi orket ikke dra hele veien inn til Oslo for å sove hos tante i 2-3 timer for så å dra tilbake til Gardemoen for å rekke flyet som gikk klokken 8. Så vi sov på noen harde stoler på Gardemoen, uten tepper eller noe! Jeg tror aldri jeg har sovet så dårlig, var kaldt, hardt, vondt. ja alt var galt! 
Når klokka var omtrent 5 åpnet inngangene så vi kunne gå inn å ta ut euro, shoppe litt å eller bare finne gaten å vente der. 

Så endelig var det "boarding time", og snart klar for avgang! Jeg gledde meg sykt til å komme til Paris å faktisk se byen, eiffeltårnet, og alt annet!


(iPhone 4)
 
Nydelig!! (iPhone 4)

Etter en flytur på 2 timer var vi endelig fremme i Paris! Vi tok tog i mange evigheter før vi endelig kom frem til Abbesses (t-bane stasjon) og Montmatre hvor vi skulle bo! Angrer på at jeg ikke tok bilder av gatene, for de va sinnsykt koselige!!

Vi fikk ikke sjekke inn på hotellet før klokken 2 så vi måtte vente i omtrent 2 timer, da satt vi fra oss koffertene på hotellet å gikk ut å spiste. Jeg måtte bare le av en av damene som jobbet på restauranten vi spiste på, det kom en annen dame inn å servitøren bare: Bonjour!! Kunden svarte ikke å servitøren fortsatte: Bonjour, bonjour, helt til hun fikk et bonjour tilbake! Det var da volsomt til høflighet spør du meg! Men koselige er de!!

Etter vi sjekket inn sov vi noen timer med både teppe og seng! deilig!! så gikk vi videre opp mot Sacré-Ceur (?) å så på utsikten over byen. HELT SYKT! Vi så også eiffeltårnet derifra. Tror dere skal få se bilder før det blir alt for mye tekst!!
(iPhone 4)


Ble så sykt fornøyd med det bildet her! ♥

haha, fint og bent bilde ja!


Alle bildene er mine og tatt av meg, de som er tatt med mobilen står (iPhone 4) under, der det ikke står har jeg brukt canon eos 1000D eller noe.. 

Christina

Stay tuned for del 2!!
Heihei, først må jeg bare unskylde fraværet fra bloggen, men helt ærlig så er det utrolig deilig å bare ta en pause fra bloggen av og til. Men nå skal jeg prøve å komme litt tilbake, med vertfall 4 innlegg i uken eller noe. lov å håpe!

Idag har jeg bare sløvet å hatt det man kan kalle en MAX chill søndag.  Det begynte med at jeg sov til halv 1. Dro på meg joggebuksa og gikk ned å spiste pizza til frokost. Fikk en melding fra pappa som var i Oslo på cupkamp at kampen begynte om 15 minutter, så da var det på med skjerfet og på med TV'en. Fotball er noe jeg egentlig ikke bryr meg om, men når det kommer til Aafk, da er jeg helt i det!! AAFK♥  Som alle sikkert har fått med seg tok vi seiern hjem her på sunnmøre, med 2-1 seier over brann! så som alle sier: VI HAR SLUKKET BRANN! Jeg satt der som et nervevrak å så på. skjalv og alt!Nå skal jeg kose meg med blåbær og EMA! og i tillegg skal jeg dø av misunnelse på Pia som er der!! HELDIG ass :o
Fikk beskjed i sta om at hu å Justin Bieber i sta, og en facebook status sa det her : Håndhilst på Queen!!
jada, er ikke noe gale i det!! men håper du koser deg da Pia!! ( vet du leser det her, for du er fast leser ;) )
Heier som vanlig på Justin i kveld!!


Gammelt bilde, I know.. men
#GoodLuckKidrauhl!!

 

Christina

Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits