Heihei! 

Er i skikkelig godt humør i dag, og jeg tror jeg vet hvorfor. Har pakket alt klart i dag, for i morgen tar jeg og kjæresten turen til Oslo. Blir vår første tur sammen, og jeg gleder meg!
Skal bli herlig og ikke tenke på så mye mer enn at jeg skal kose meg med verdens beste til fredag!  Blir nok turen opp på sletta for å se på kamper og slikt siden det er Norway cup,  har faktisk aldri vært på norway cup så det blir spennende! :)) 

kul og slikt 

Nå må jeg ordne meg ferdig før jeg drar ut til kjæresten min og sover der til i morgen!

Ha en fin dag dere :* 

Christina♥

 

Christina♥
Startet dagen relativt sent i dag, med å stå opp i 2-3 tiden. Kamilla og Marita sov jo over hos meg og det ble ganske sent før vi sovnet. Varmet baguetter til frokost og gikk rett ned på rommet igjen. Latinger kaller man slikt. 

I 5 tiden dro jeg, pappa, Aleksander og Henrik(broren til Aleksander) på aafk kamp. Endte 3-1 til hjemmelaget noe som selvfølgelig er helt rett! hehe ;)


hahahhaha huff... 

Har ikke så mye mer og si egentlig, så vi snakkes senere! :) 

Christina♥
 
//EDIT, DETTE INNLEGGET SKAL HA VÆRT POSTET I MANGE TIMER, MEN JEG FIKK BESØK OG GLEMTE AV HELE GREIA//

Ja, jeg har vært hjemme siden onsdag nå. Men har ikke vært noe særlig på pcen. Skrudde på macen en gang for å sjekke noe greier på facebook og that's it. 

Jeg har hatt en utrolig herlig og deilig uke med mye sol, varme og bading med bestis. Skal lage mange innlegg med bilder og kommer nok videoblogg også! Vi har vært flinke å filmet mye for å si det sånn.
Onsdag etter jeg kom hjem kom bestegutten min en tur, var herlig å se han igjen etter to alt for lange uker. Merket at jeg savnet han mer enn vanligvis bare fordi jeg vet at vi er mange mil unna hverandre og ikke kan se hverandre uansett. Men vi har nok bare godt av det :)
Han sov hos meg til torsdag, og jeg sov hos han fra torsdag til i dag. Noe av det beste i verden må være å våkne til det søte morgentrynet og bustete håret til den kjekke kjæresten min!


den beste♥ elsker deg!

 Nå kommer Kamilla, Marita og Maria en tur, da blir det taco og mye snikksnakk! Kos dere i kveld søtinger! 

Christina♥ 
Er jo som sagt i Bulgaria, og vi har ikke gratis internett på hotellet. Så nå sitter vi på en mcdonalds for å få nett.

Bare et lite bildedryss!
Vi snakkes!
Nå venter jeg vel egentlig bare på Marita og moren hennes. De kommer og henter meg før vi tar turen videre til Trondheim. Reiser til Bulgaria i morra så vi skal overnatte med en venninne av Mona(mammaen til Marita), så kjører hun oss til flyplassen. Gleder meg sykt til å komme frem å kunne gå i shorts og bikini i en hel uke!

Ja.. Jeg er veldig glad i å ta ut tunga..

Vi snakkes vel når jeg kommer frem! Kos dere!

Christina?
Som jeg nevnte i går er jo jeg på hytta. Er ikke så mye å gjøre her, men deilig å bare slappe av også. Sover bort hele dagen, får servert mat og ellers ligger jeg og slasker på sofaen, hehe. Sto opp halv 1 i dag, og når jeg gikk ut på stua var plutselig alle borte, de hadde visst dratt på båttur uten å si ifra til meg :( jeg som elsker båttur og ofte er eneste grunnen til at jeg blir med hit fordi vi har båt her.. men men, jeg overlever! 

Har ikke ordnet meg siden vi kom og jeg har omtrent bodd i hettegenseren til kjæresten min som jeg stjal med meg før han dro til Tyrkia!

hehe kul uten sminkeI morgen skal vi til Kristiansund og handle inn litt nytt og noen nødvendigheter som solkrem til jeg skal til syden. Og siden mine to småsøsken er glad i å bade skal vi på Atlanterhavsbadet. Mamma er ikke glad i å bade så da er det jeg som må være badevakten deres. så det. 
Vi blir nok borte hele dagen og siden jeg ikke har noe annet å gjøre her så kan jeg forhåndsskrive et innlegg fra ferien med pappa. 

Christina♥
Jeg begynner smått å blogge igjen, skal på en del turer frem over og bloggen er en fin plass og lagre minner på. Det kommer jo så klart et innlegg en gang i blant om andre ting, men tror ikke jeg kommer til å blogge hver dag, men heller når jeg føler for det. 

Først og fremst vil jeg si tusen takk til at det fortsatt er noen som er inne på bloggen min hver dag, selvom jeg ikke har blogget på snart en måned. Har aldri hatt mange lesere, men at noen fortsatt er igjen etter jeg har tatt en pause betyr mye :)


pen123

Nå er jeg på hytta, skal være her til tirsdag før turen går videre til Trondheim med Marita. Onsdagsmorgen tar vi fly til Bulgaria og skal være der en uke. Blir herlig! Var så deppa når det ikke ble syden på meg i år, men så ble det visst det likevel! Skal vertfall oppdatere bloggen der nede, har bare med meg mobilen ned men den tar minst like fine bilder den så det, og funker helt greit til blogging! 
Bare noen dager etter jeg kommer hjem skal jeg og kjæresten min en tur til Oslo, få med oss Norway Cup og bare kose oss, gleder meg! Christina♥
 
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits