Har det ganske vansklig for tiden, mye som skjer både i venne gjengen og her hjemme.. vil ikke gå inn på hva det er men håper dere forstår! Så jeg tar en liten pause fra bloggingen, få ordnet opp litt.. Skal uansett på ekskursjon til Vestnes med klassen min og klassen til Aleksander fra i morgen til fredag, der er heller ikke internett så får da ikke blogget. tror jeg har litt godt av det! 


kjæresten min♥ verdens beste
Så vi snakkest til helgen, håper ting er bedre da og at jeg fortsatt har de få fine leserne jeg har fått! Er så gøy å blogge når jeg får kommentarer, så tusen takk skal dere ha! Betyr mye! 

Christina♥
Hei dere! 

nå har jeg nettopp kommet hjem fra farmor og farfar hvor jeg spiste middag! Skal bare ordne meg så drar jeg en tur ut til kjæresten min!Christina♥
 


hahah måtte bare :') 

Christina♥
I går våknet jeg til herlig sol og varme, så gikk jeg og lillesøster Helene ned i fjøren for å møte Kamilla og lillesøsteren hennes Line. Vi badet og koste oss! Senere på dagen grillet vi og bare lå og slappet av på verandaen, herlig dag! 

På kvelden kom kjæresten en tur, vi så litt på Norge-England, Svigerfar er aller verst og eurovision song contest greia! haha :))
sykt kaldt!
fine josefine♥

Herlig dag! 

Nå skal jeg spise pizza til frokost, så ut i sola igjen! Vi snakkest senere, kos dere i dag!

Christina♥
har hatt en super dag, men orker ikke redigere bildene og legge de ut nå! så det tar jeg i morgen, nå skal jeg sove! 
Godnatt søtinger♥


Et bilde fra i dag vertfall! :) 

Christina♥
Jeg vet jeg sa jeg skulle blogge bedre, men jeg kan faktisk ikke si det, for hver gang skjer det motsatte! huff.. 
I går skulle jeg skrive mange innlegg, sa jeg! men kronprinsparet kom på besøk så jeg dro ned i sentrum sammen med Aleksander etter skolen! Vi møtte en kompis av han og gikk rundt der nede i mange timer! Kom hjem i 7 tiden og da måtte jeg ordne meg før jeg skulle i selskap til Anna! :)


Litt uklare bilder da men! satt inne og så ut gjennom vinduet så :) Har ingen bilder fra selskapet, desverre! 

Nå skal jeg ordne meg før jeg går ut og nyter solen som er tilbake! wii!

Ha en fin dag søtinger♥
Christina♥
Har vært en lang, varm og ikke minst koslig dag, men jeg er utslitt! Sykt trøtt og slapp så jeg må nok finne sengen! 
Jeg beklager for dårlig oppdatering de siste dagene, men har ikke skrudd på pc-en før nå! Er ikke ofte det er så fint vær her på Sunnmøre så da må man bare utnytte det man får! :) er meldt regn i morgen, så kanskje jeg kan forhåndsskrive en del innlegg så det kommer litt her vertfall! :)


I nuet, solbrent, trøtt og sliten! 

GODNATT! 
Christina♥
Grunnen til bare et innlegg i går var fordi jeg hadde eksamen i dag! Gikk sånn helt jævlig, føler jeg vertfall! Oppgavene var teite, og noen utrolig vansklige! Huff, blir glad for en 3'er!

Edit!! Dette innlegget skulle postes i går etter skolen, men mobilen ville ikke la meg laste opp bilde!
Blogger bedre i dag, lover!


Genser og bukse fra bikbok // rosa ring: gave fra mammi // Diamantringen: bursdagsgave fra kjæresten // Armebånd: gave fra kjæresten :)) 

Skiftet til shorts og bikini når jeg kom hjem fordi det er så sykt varmt her! 20 grader i skyggen liksom, helt herlig! :) Har fått skille og greier!

Christina♥
Bestilte nettopp noen småting på nelly! Bare jeg hadde hatt penger til å bestille ALT jeg har lyst på, ååh... 

 
 
Ringen HER , Rosa toppen HER , Hvite toppen HER og BH-en HER

Christina♥
Hei dere! Tok noen bilder i går når jeg var å så på kamp! Aafk vant fortjent 2-0 over brann!

Var Elingsøy pirates som hadde pauseinnslag i går! Altså cheerleading om dere ikke ser det :)

Nå ligger jeg ute på verandaen og nyter sola med litt lesing til engelsk eksamen, smoothie og potetgull! Herlig at sommern endelig har kommet til Sunnmøre også!
Dagen i dag har vært sykt slapp.. er sliten og trøtt og har heller ikke energi til så mye! Skal komme meg litt ut i solen nå før jeg drar på kamp å heier på aafk! Er herlig vær her i dag, nesten 20 grader og strålendes sol, er meldt det fremover og så det liker vi!

Bilde knappen har forsvunnet så aner ikke hva jeg skal gjøre for å få det til? Noen som vet hvordan den kommer tilbake??
Blir vertfall ingen bilder før jeg finner ut hvordan den kommer tilbake!

Christina♥ 


Christina♥
Hei dere og beklager for at jeg ikke har blogget siden onsdag! Har bare hatt andre ting å tenke på, og har stort sett vært opptatt!  
Innlegget med bilder fra 17.mai kommer så fort jeg får bildene med mamma, noe som kan ta litt tid.. haha, men skal  mase på hun! :)

I går sov jeg lenge, sykt deilig! Stod så opp for å dusje og rydde rommet. Klokken var allerede 6 etter bare en liten stund og Aleksander kom. Vi gikk på butikken og kjøpte noen småting. Kamilla og Pia kom en tur og vi lagde taco og så på en film på tv'en. Koselig kveld! :)
Aleksander sov her til i dag og har nettopp dratt! Elsker å våkne med verdens beste gutt ved siden av meg♥ 


litt uklart bilde da men! Bildet ble tatt på 17. mai! Elsker deg! 

Christina♥
Hei dere! 
Det har vært en lang dag og jeg har nettopp kommet ut av bunaden og lagt meg i senga! Er sykt trøtt så tror nok jeg må legge meg nå.. Kan heller blogge om dagen i dag i morgen, med bilder!sorry for et gammelt bilde, men orker ikke legge inn bildene fra i dag enda! 

Tenkte bare jeg skulle si ifra så! Nå er det natta! 

Christina♥
Hei dere!
 
Nå har jeg nettopp prøvd bunaden min og funnet frem sølvet, skoene og alt! Så nå er det bare stryking av skjorter som står igjen. noe jeg må gjøre, for alle sammen! Mamma gjorde det før og siden vi er hos pappa i morgen må jeg gjøre det. hehe..


haha, søta med fin hatt! 


Her ser dere hvordan bunadene våre ser ut! Sunnmørsbunad♥

Nå skal jeg bølge håret mitt slik at lillesøster kan få se om hun vil ha det i morgen, lille lura ville ikke være prøvekanin så det! 

Christina♥
Hvilken bunad har du?
I dag, som alle andre kom vi opp i eksamen... var så heldig å komme opp i engelsk! jadda, ca 15 av ca 40 i 1ST kom opp, og selvfølgelig var jeg en av de! Resten kom da ikke opp... Flaks at det var engelsk og ikke matte! Aleksander kom da ikke opp, så gjett om jeg får høre det! -.- huff.. jaja!  litt sur.. 

Christina♥
Hva kom du opp i? 
Herregud som det har regnet i dag. Har regnet omtrent hele dagen, og blåst skikkelig mye. Er meldt like stygt vær på 17. mai, men får håpe værgudene er litt snillere..  Blir så lei av alt, dagene blir mørke og grå. Jeg får ikke energi til noe, absolutt ingenting. I dag skulle jeg gjøre lekser, rydde og dra på trening. Orket ingen av tingene.. Gud som jeg gleder meg til sommer, sol og varme! Det skal bli herlig! Tok dette bildet i sted, men er ikke akkurat på sitt verste der.. 

Christina♥
 
Herregud, se hva jeg våknet til i dag da! 


Fikk plutselig MANGE fler lesere på bare en dag! I går hadde jeg 54 lesere og 66 sidevisninger, noe som er sykt mange i forhold til det jeg vanligvis har! som dere ser så går det veldig opp og ned. Men det er vel alt etter hvor mye jeg blogger! 

Så tusen takk til alle som leser bloggen min! betyr mye! :* 


Har også havnet på 5.plass på topplisten her jeg bor! wiho, tror det er det høysete på listen jeg noen gang har vært!

 Så nå har jeg MYE motivasjon til å blogge! 

Christina♥ 


Christina♥
Hei dere og som sagt beklager for lite oppdatering nå i helgen! Jeg har ikke vært hjemme siden fredags morgen, og har nesten ikke vært på pcen. 
Etter skolen på fredag dro jeg ned til mormor og morfar, spiste middag og slikt før jeg dro på svømmetrening! Aleksander kom å hentet meg etter trening, så dro vi på butikken for å kjøpe brus og pizza! Overnattet der hele helgen, skulle egentlig bare sove der til i går men i det mamma skulle til å kjøre sa moren hans at jeg bare kunne være der en natt til, så da ble det sånn :) 

 
høhø, har spist mye mat denne helgen :h is, pizza, kebab osv! sunn! 

I går våknet jeg av en hund som slikket meg i ansiktet, da hadde Aleksander tatt med seg Mira opp for å vekke meg! :') haha
men han gjorde det godt igjen med å komme med frokost på sengen til meg! Han sto opp tidlig, men lot meg sove en time til! Snille kjæresten min♥ Frokosten jeg fikk var da altså pizza! heheh sunn igjen. 


På dagen dro vi ut å så litt på fotballkamp før vi på kvelden dro på Vinni konsert!! Var ikke lange konserten, bare 45 minutt.. 230 kroner for så lite er drøyt.. men hallada han er kjendt, så måtte bare! :) hehe, konserten var jo bra da, men ja kort som sagt! Møtte hele jentegjengen der også så var litt med de! 
I dag sov vi ganske så lenge før jeg pakket og ble hentet av mormor og morfar! Mamma ble 40 i dag så måtte hjem fordi hun skulle ha selskap! Så fikk spist litt kake! sunn enda en gang... Men gratulerer med dagen verdens beste mamma♥ 
I 5 tiden dro jeg på kamp, for å heie på aafk! Ble seier over strømsgodset i dag, noe som er herlig! Evig oransje og blå er vi! hehe :) 
De vinner alltid når jeg er på kamp og det er ikke tull en gang! Så tror jeg må ta turen utover på søndag også når de skal spille mot Brann! 

Nå skal jeg legge meg så jeg er klar for en ny, kort skole uke! Er jo 17.mai på torsdag så da blir det fri både da og fredag! 

Christina♥
Hva har du gjort i helgen? :)
  
Hei dere! 
Har ikke vært hjemme siden i går tidelig og er enda ikke hjemme. har nesten ikke vært på dataen heller!

skal blogge om helgen i morgen, men nå må jeg fyke! skal på konsert med Vinni!!

 


gammelt.. 

tenkte bare jeg skulle si ifra! har endelig fått litt lesere så vil ikke miste dere :*

Christina♥
 KOS DERE I KVELD, DET SKAL JEG! :)


har ikke mer å si enn flink!! Leverte inn hele 8 minutter før fristen. hahah huff.. må begynne med prioritering tror jeg! Men ferdig ble jeg og levert har jeg så nå er det natta! 

Godnatt søte lesere :*

Christina♥ 
Hei dere! 
I dag våknet jeg til herlig sol! Hadde flaks med at det ikke begynte å reine så fort jeg ble frisk! Så ble en fin dag i dag også! :)

Det jeg mener med overskriften har egentlig ingenting med været å gjøre men noe annet.. russen.. haha kan legge ut noen bilder så skjønner dere sikkert det meste!


renner av henne. ahahah


se så våte! 

Russen tok da altså Emilie og Lisa i dag. Jeg var ikke der da det skjedde, jeg fikk høre fra en i klassen at de var tatt å løp ut for å sjekke.. hahha, sto der tapet fast til en lyktestolpe og ble sprutet på! Hver sin bøtt med vann fikk de også i hodet! Stakkars jenter, herregud så våt de var etterpå!! 


fikk meg en liten dusj jeg også på vei ned til bussen, som vanlig :) 

Christina♥


Christina♥
Da er jeg syk, en gang til.. eller er vel egentlig frisk igjen nå.. Men var hjemme fra skolen så kan jo ikke gå noe sted i dag. Veldig kjipt! 
Men men, sånn er det! skal på legen neste uke for å sjekke magen og noe styr.. har vondt nesten hele tiden så må se om de finner noe..Bare fordi jeg hater at jeg er syk når det er SOL ute for en gang skyld! 

Christina♥
Hei :) 
Tenkte jeg kanskje skulle dele noe om meg her, så ja here we go! noen vet kanskje noe, og noen ingenting! :))

♥ Jeg hater å gå ute helt alene i mørket.. verste som finnes. Med en gang noen nærmer seg tar jeg opp mobilen og later som jeg snakker med mamma eller noe, haha :) 

♥ Jeg er avhengig av Instagram. Med en gang jeg ikke har noe å gjøre tar jeg opp mobilen for å sjekke.. hehe, går litt utover regningen kan man si... ♥ Jeg har det med å nesten alltid forsove meg, rekker for så vidt bussen, men rekker verken å spise, pakke matpakke, ordne meg skikkelig osv.. Senest i dag forsov jeg meg slik at jeg ikke rakk første timen en gang... 

♥ Jeg hatet smoothie før, taklet det ikke.. tror det ble litt for sunt. haha! men nå elsker jeg det! NAM

♥ Aleksander er den første kjæresten min, noe jeg er veldig glad for! Har vært sammen i snart 1 år og 2 måneder nå! :) Han er den beste, jeg er så heldig! ♥  
Var jo sammen med en i 8. klasse, men vi var aldri sammen og ga ikke hverandre klemmer engang, så jeg regner ikke det som et forhold egentlig! 
 
♥ Jeg elsker iste, spesielt fersken! Helt hekta, i en periode kjøpte jeg det hver eneste dag på skolen! ♥ Foreldrene mine er desverre skilt.. men det funker ganske bra, alt begynner å bli mye bedre nå! :)

♥ Er det noe jeg ikke kan gå uten så er det mobilen min, føler jeg mangler noe hele tiden om jeg legger den igjen et sted. Den må være med!
 
♥ Før jeg dør SKAL jeg ha bodd minst et år i USA, er helt frelst av USA og kunne ønske jeg vokste opp der! Skal også studere der :) 

♥ Jeg er en ganske rotet person egentlig, har ikke system i noe. Ganske travelt for meg selv så jeg prøver å skjerpe meg! har blitt litt bedre hvertfall! 

♥ Livet er ganske bra nå! Får igjen kontakt med venner jeg sjeldent ser, krangler ikke med pappa lenger(ja vi gjorde det, HELE tiden.) , jeg og Aleksander har det også veldig bra nå! livet smiler :) Christina♥


Christina♥
Hei dere! :* og TUSEN takk for kommentarene på forge innlegg, fikk plutselig mange, evig takknemlig♥

Ble litt endring i planene i sted, skulle jo egentlig på zumba og step.. Men fikk så sinnsykt med mensensmerter så orket ikke.. Kamilla kom heller og vi dro en tur på buttiken for å kjøpe inn noe søtt. sjokolade og jordbær, mmm♥
Vi satt på med mamma opp, og måtte egentlig gå ned igjen. Men vi hadde flaks og så bilen til Kamilla og dem, så da satt vi på med pappaen hennes hjem.. hehe late!

Christina♥
#Har dere hatt en fin kveld? :)
 
Skulle som sagt blogge mer i går, men i det jeg skulle gjøre det funket selvfølgelig ikke blogsoft.. gud det går meg på nervene snart! Har endelig motivasjon og skikkelig lyst til å blogge, men så funker ingenting som det skal når jeg har tid! 

Nå ligger jeg på sofaen, like før jeg sovner. Merker at det å begynne på igjen med en ny skole uke tar på.. men men :) får bare slappe av litt før jeg tar meg en tur på zumba etter fulgt av step! Må få rista litt på kroppen og bevegd litt på beina. haha :)


♥ dagens middag, nam!


dessert!


åh, er det noe jeg elsker så er det iste! spesielt peach! Kjøpte det nesten hver dag en stund! 

Christina♥
Hei dere!

Nå er det like før jeg klikker her.. blogg.no MÅ få fikset problemene sine snart, visst ikke tror jeg det går galt...

Nå skal jeg være flink skolepike og faktisk gjøre lekser på en søndag.. Jeg tror ikke det har skjedd på en evighet.. Lekser er det verste jeg vet, men må man så må man! Har et naturfagsprosjekt om biologisk mangfold som skal være på ca. 4-5 sider, uten fremside, innholdsliste, kildeliste osv. Den skal da leverest inn 10. mai, som er om 4 dager. Kanskje på tide å begynne litt, har ikke gjort så mye egentlig. To sider eller noe. fine boka.. 

så ja, må vel fortsette! 
Skal blogge bedre senere. Jeg synes jeg har vært flink å blogge i det siste, to innlegg hver dag! Må være det nye designet som gir meg motivasjon. For på første gang på lenge har jeg faktisk lyst å blogge! :) 

Christina♥
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits