Heihei! 

Nå har jeg ekstremt dårlig tid, skal dra om ca. 15 minutter, har verken pakket ferdig eller fått på meg klær! Skal ut til Aleksander, så drar vi på en fest i kveld! :)
Først skal jeg se han spille kamp mot Skodje. Første gangen jeg ser han spille fotball, litt for dårlig det med tanke på at vi har vært sammen over 1 år.. jaja!

så ja, må fyke, blogger senere!Christina♥
På torsdag hentet mamma pakken fra nelly som hadde kommet mens eg var på trening! Har gått å ventet på den i evigheter og endelig kom den! Mamma var så snill at hun sa jeg skulle få den med henne selvom jeg hadde planer om å betale den selv, wii tusen takk mamma♥

 


Den er ikke like rød/orange som den ser ut som, men vertfall så er det den HER 

Elsker den og gleder meg til å bruke den mye!♥

Christina♥ 
Hei og beklager dårlig oppdatering denne helgen, men jeg har hatt mye å tenke på i tillegg til at jeg er på besøk med mormor og morfar. Men jeg skal lage flere innlegg nå å poste senere. MÅ bli litt flinkere å oppdatere bloggen om jeg faktisk skal få noen lesere. Fikk forresten denne her i posten på torsdag, så den skal jeg vise dere etterpå! wii!
 
Christina♥ 
Hallo :) 

I går hadde jeg planlagt mye rart ser dere. Skulle forhåndsskrive mange innlegg til bloggen, rydde rommet mitt og dra på både zumba og styrketrening.. men tror dere jeg fikk gjort noe av det? nei, for jeg sovna, flinke meg!

Men må vel ta det igjen i dag, tror jeg og Lisa skal en tur ned på Tren og pumpe litt ;) haha, blir vel mest løping og sånn, men litt vekter må man vel også ta!

Okei, dårlig innlegg det her, men har ikke skjedd noe stort annet enn at jeg sto opp. litt for sent, dro på skolen og kom hjem. yeey, interresant liv. Kanskje jeg skal skrive hva katten min spiste isted, eller vent har ikke katt jeg ja, stemmer...


fant et gammelt bilde jeg. 

Christina♥
 
Tenkte kanskje det var påtide med en header, så jeg bare lagde en i full fart, helt enkel og ikke den beste... men får heller ta meg en tur ut en dag å ta noen nye bilder å prøve på nytt... får ha denne så lenge! Christina♥
 
Hei dere! 
Da er jeg ferdig med 2 av 3 tentamener så nå kan jeg oppdatere bloggen som normalt. Skal prøve å bli litt flinkere, kanskje få til en videoblogg snart. Også har jeg fått en pakke fra nelly som jeg må hente på posten og vise dere! :)

Mattetentamen i går gikk så som så, var litt vanskelig kan man si. Matte er ikke akkurat mitt sterkeste fag. I dag hadde vi norsktentamen og den og gikk så som så, var helt teite oppgaver så jeg hadde ikke skrevet mer enn fremsiden og overskriften når første personen var ferdig... jaja, men klarte det da og skrev litt over 3 sider, så håper det gikk bra! Fremtidens språk var temaet vel og merke.. teit  

Ble ferdig 11 i dag, men kom ikke hjem før nærmere halv to, grunnen til det er at jeg er avhengig av buss for å komme meg hjem!Etter jeg kom hjem fra skolen i går hadde vi verken internett eller tv, så jeg og lillebror bestemte oss for å bake. Vi lagde to deiger til skoleboller og en til kanelsnurrer. nam!♥


hehe- de første ble litt misfostra, og litt store. :f
mm

Christina♥
Blir desverre ikke noe blogging i dag, grunnet at jeg har mattetentamen i morgen. Så må sitte resten av dagen med matte, ble igjen etter skolen for å få hjelp til noen oppgaver jeg ikke skjønte. flink! 
Vet ikke om jeg får tid i morgen heller, har tentamen på onsdag også, i tillegg til svømmetrening på kvelden, men vi får se! Tenkte bare jeg skulle si i fra :) 


hahaha, emilie er den eneste normale her! 


bildet ble visst snudd :o men ja, spiste god mat etter skolen for å si det sånn♥

Men nå er det tilbake med nesen i matteboka! 

Christina♥
Hei dere og beklager null blogging i helgen. 

Fredag dro jeg bort til Eidsviksanden som er stranden her jeg bor, grillet med Kamilla, Marita og en hel gjeng andre. Var superkoselig og jeg hadde det utrolig gøy!


sexy ass


fant en stein og skrive med i fjøra. woop


marita er en tiger. grr. 

I går tidelig sto jeg opp 10, dusjet, pakket og ordnet meg før jeg dro ut til kjæresten min. Vi gikk en tur på butikken for å kjøpe is, selv om det var litt dårlig vær og kaldt. Senere ble vi kjørt opp til banen for å se A-laget til Brattvåg spille kamp. Regnet en del da, så ble litt kaldt å stå ute lenge, så vi kom til andre omgang. Takk gud for paraply og varm kjæreste sier jeg bare, kaldpinne nr.1 her! Vi bare snakket og koset oss resten av kvelden, spiste hjemmelaget pizza og så på Hangover på TV Norge. Spillte litt tetris også, haha :') 
Jeg sov der til i dag, sov lengre og bedre enn jeg har gjort på mange uker, tror kanskje jeg må sove der hver dag. hehe :) 
I dag har vi egentlig ikke gjort så mye, spist, spist og spist. Vært ute en liten tur så han fikk ladet scooteren sin og styre litt med den, og lekt litt ute med hunden hans. Var sol i dag faktisk, men ikke så lenge. Håper bare den kommer tilbake til uken, for jeg får mye mer motivasjon til å stå opp å komme meg på skolen når det er sol! 

Men ellers har jeg hatt en super, eller to supre dager med verdens beste kjæreste! :) wii, elsker å være så forelska :')♥

Tok ingen bilder når jeg var der ute, ikke at det var noe nytt.. Vi er så dårlige på å ta bilder, har nesten ingen bilder av oss sammen, for dårlig altså! Må prøve å bli litt flinkere, men er ikke så lett å komme på det der og da, kommer heller på det etter på! :)


Tror faktisk dette er det nyeste bildet vi har, og det er fra januar, så det sier litt! 

men men.. 

Nå må jeg nesten legge meg så jeg kommer meg opp i morgen, har en test i gymmen som krever ganske mye!

Godnatt!

Christina♥
Våknet nok en gang til sol i dag, det er så herlig! 
Nå er det faktisk nesten 20 grader i solen, noe som er helt fantastisk! Det blåser fortsatt litt kald vind, men har vertfall kastet boblejakken!

Fikk Ole Martin (bruttern) til å ta noen bilder av meg i sted, så her har vi dagens antrekk. 


 

Topp og bukse fra bikbok // sko fra eurosko tror jeg

Christina♥
Hei dere, i dag våknet jeg til sol! Har gjort det hver eneste dag i en uke nå, er så herlig. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren.


wiii, sol♥

I dag hadde vi fri i de to første timene, så jeg kunne sove lenger enn vanlig. Sov i sikkert 2 timer lenger, bruker å stå opp i 6- halv 7 tiden og i dag stod jeg opp kvart over 8, love it! Har fri de to første i morgen også, jeg bare elsker fritimer! haha 


Har vært hos denne scooter-baben her i dag, ja han er babe ;; hahah, neida! 
Men ja, har vært hos han i dag og tok bussen hjem klokken 8. Er helt herlig vær, kan gå ute uten jakke uten å fryse. Så vi var ute i en god stund, jeg fikk prøve litt scooter og slikt! Gøy! :'D 

Ellers har jeg tatt litt bilder av solnedgangen, sko, is osv.

fine Tennfjorden♥


har også vært på joggetur med Kamilla, sprek! 

Nå skal jeg spise før jeg finner senga, så det. Godnatt søte lesere♥

Christina♥
Jeg melder meg ALDRi på konkurranser, rett og slett fordi jeg ikke har den beste flaksen når det kommer til å vinne. Men jeg elsker escada parfymene så hvorfor ikke? 

Blogg.no deler ut 50 parfymer til 50 bloggere så da er jo det litt større sjangs for å faktisk vinne, men så er jo det mange bloggere da.. men men! Klikk HER eller på bildet for å sjekke ut konkurransen. 

Christina♥ 


Klikk her for å se hvordan du kan få Sexy Grafitti!
Hei og beklager tomme løfter som vanlig.. men har bare så sykt mye på skolen, snart tentamen og slikt! 
På skolen i dag bestilte jeg en kjole fra nelly, aah love it!
Jeg elsker seriøst nelly og hadde jeg hatt penger hadde jeg kjøpt mye!

 
Er klar over den lille firkanten nede i hjørne, men gidder ikke ta den bort! 

Men ja, denne er på vei hjem til meg, helt enkel fin kjole! Måtte ha en ny kjole nå og noe i farger så denne passet fint!

Christina♥ 
Hei dere!
Nå skal jeg skifte å vente på at mamma kommer å henter meg før jeg skal på zumba! wii, elsker zumba! Er så herlig å shake litt, hahah. Også blir jeg ekstremt sliten med tanke på at jeg faktisk tar i fordi det er så utrolig artig. Anbefales! 


bildet er tatt for noen dager siden.. 

Men nå må jeg fyke, så blogger jeg om helgen min med litt bilder og slikt når jeg kommer hjem! 

Christina♥
 
Hei dere!
Jeg er i så sykt godt humør i dag, herlig! aah, er bare så glad og aner ikke hvorfor, haha!Har sikkert noe med at jeg våknet til sol i dag, og nå gleder jeg meg helt sykt til sommeren!

Nå må jeg rydde rommet ferdig før jeg skal ned til pappa å ha jentekveld der! okei, det der så ut som om jeg skulle ha jentekveld sammen med pappa, haha, men håper dere forsto at jeg og jentene skal være hos pappa, ikke sammen med han! 

Ha en fin dag dere♥


Christina♥
Hei dere! 

Jeg kom over denne videoen på bloggen til Adrienne, og måtte bare dele den med dere, for det her er rett og slett helt forferdelig!
At noen har hjerter til å behandle dyr på den måten er uforstålig. Jeg synes så utrolig synd på de fantastiske dyrene, de skal  jo leve i frihet, ikke sperret inne i småe bur hvor de så vidt klarer å bevege på seg. Og måten de behandler de på når de skal trenes er helt sykt.

 Jeg anbefaler alle å se den, tenk over litt hvordan de dyrene lever! Jeg mener at sirkusene burde bli ulovlig over hele verden, vertfall dyrenummerene. Se videoen, så forstår du! 

Christina♥ 
Hei og beklager den lille pausen jeg tok nå, men var på hytta og har bare ikke orket å blogge igjen... ikke det at jeg har noen lesere som bryr seg da, sann egentlig!


I dag har jeg og Kamilla vært spreke og jogget hele veien til vatne, ganske langt egentlig, men ikke så langt at man må bli kjørt liksom. haha, dårlig forklart. Men det er mange oppoverbakker da, så blir tungt! Jeg synes vi er flinke jeg! Vi jogget også opp til Pia, som er litt lenger enn vi hadde planlagt, rett og slett fordi Pia hadde vann og vi var tørste. haha, søte svette jenter på besøk etter vann!

Jeg har fått så sykt treningsmotivasjon i det siste, noe som er helt greit! Håper bare det holder seg mot sommeren og ikke går over etter en uke!

I dag har jeg faktisk vært veldig sunn, spiste bare litt potetgull når jeg kom hjem fra skolen, men ellers har det gått i frukt og slikt!

Åh, det her er jo så mye bedre enn all den dritten jeg ellers putter i meg, jeg får så mye mer energi og det er så mye sunnere, wii! 

hehe, sliten. 

Nå skal jeg legge meg, er ganske trøtt og sliten. Kan sove helt til halv 9 om jeg vil i morgen. herlige saker!
Godnatt!

Christina♥
Hei dere! 
Grunnen til bare et innlegg i går var fordi jeg lå rett ut på sofaen hele dagen. Orket ingenting og var omtrent ikke på dataen. Hadde feber, var kvalm og hadde skikkelig hodepine. I tillegg til at nesen min var helt tett og halsen vond. wiho, elsker å være syk! Fikk til og med høre fra pappa at jeg så helt forferdelig ut, ja takk for den!
I dag er jeg mye bedre, fortsatt tett i nesen å har fortsatt vond hals, men ikke like gale som i går! 

Må prøve å få i meg noe mat siden jeg ikke har spist på et døgn. 

Christina!♥
 
Sorry for lite blogging, men som alle må vite nå har blogg.no vært hacket.. Så prøvde jeg en dag og da funket ikke bildene... Hater selv å lese blogger uten bilder så der har dere grunnen til 0 blogging!

Har også hatt besøk av denne søte jenta siden lørdag! Herlig å se hun igjen, sist gang var vel i sommer! Og til info så er hun tremenningen min! :)

De dro i går, og jeg var på jobb til 4.. Så jeg fikk egentlig ikke sagt hadet til de.. Men men! Tror jeg må ta meg en tur ned til Spydeberg å besøke de snart, har ikke vært der på 2 år!

I går når jeg kom hjem kom Aleksander en tur, herlig å se han igjen etter 4 dager! Vandt til å se han hver dag, så 4 dager blir litt lenge! He-he

Han kom med dette til meg! Wiii Søte kjæresten min!

Vi så på one tree hill og bare slappet av siden begge hadde vært på jobb!

Christina! :*
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits