Hei og god påske cuties! ♥

I dag har jeg vært skikkelig husmor! Jeg og Aleksander fikk låne huset til pappa i dag siden han er i Trondheim og hos mamma er det så liten plass. Så jeg gikk ned dit etter skolen. Der så bokstavelig talt ikke ut.. så da satte jeg i gang med å sette på maskiner med klær, brette sammen og henge opp. Støvsuge å rydde stua, gangen og kjøkkenet. Vaske ovnen og så videre! Med andre ord, jeg har vært flink! Dro til og med på butikken å handlet inn noe småtteri, da følte jeg meg husmor! Aleksander kom i 6 tiden, og siden han nettopp hadde spist ventet vi en stund med å lage taco. Jeg var så snill å lot han se fotballkamp. wii! 
min♥

Vi så en film som gikk på tv'en, tror den het Hallow man 2 eller noe! Jeg skvatt vertfall noen ganger selvom den egentlig ikke var noe skummel! 

Vi spiste også jordbær med smeltet sjokolade, nam! 

Det var en utrolig koselig kveld med verdens beste! Fin start på påskeferien! :)


EDIT: Dette innlegget skulle lastes opp i går kveld, men blogg.no ville ikke samarbeide med bildene, så jeg ga opp.. 

Nå må jeg komme meg opp av senga, dusje, rydde rommet og ordne meg før vi får besøk fra østlandet! :) 

Christina♥
Hei! 

I dag når jeg kom ned til pappa så jeg at dekselet jeg bestilte til mobilen min for en stund siden endelig hadde komt. Og jeg elsker det!


wii! 

Jeg valgte bilder av meg og jentene mine og gutten min! :') så fornøyd! 

Jeg bestile det HER, og det tok ikke så lang tid før det kom heller! Anbefaler den siden, man kan designe utrolig mye! 


Jeg fikk også en liten prøve på Smilelab i posten i går, har ikke testet den ut enda, tar det i ferien! Regner med at de fleste vet at dette er tannbleking :) 

Christina♥
Hei dere! 
Nå har jeg nettopp dusjet etter å ha vært ute å jogget med Kamilla. Vi jogget hele 3 km noe som er ganske langt for meg vertfall som egentlig ikke er noe trent i det hele tatt.. kondisen min er på minus kan man si ;)


fordi noen er veldig fin uten sminke.. 

Så ja, nå skal jeg legge meg så jeg er klar for siste dagen før det blir påskeferie, aah herlig!! 
Har i tillegg fri de to første i morgen, så kan sove helt til halv 9 om jeg vil!
Godnatt:* 

Christina♥
 
Hva synes du om deg selv? Helt ærlig så er ikke jeg så stor fan av meg selv, jeg sa på Del 1 at jeg er mest fornøyd med kroppen min, men bare MEST. Jeg har ikke så stor tro på meg selv. Men av og til føler jeg meg pen og andre dager helt jævlig.. er vel ikke alene! 

Hvordan vil du beskrive deg selv som person? Jeg er en ganske stille person før du blir kjent med meg, jeg er fortsatt ganske stille etter det, men da tørr jeg å slippe meg mye mer løs. Vet ikke hvorfor jeg er sånn egentlig... for jeg bryr meg ikke noe om hva andre mener! Jeg tar det litt til meg til å begynne med, men så glemmer jeg det, fordi jeg vet at de ikke vet noe om meg, de kjenner meg ikke og da kan de tro hva de vil :) Jeg ser også på meg selv som en ganske snill person, havner aldri i trøbbel eller noe så, men vet ikke jeg.Har du mistet noen som har stått deg nær? Ja, det har jeg.. 

Sykeste du har opplevd? Har ikke opplevd så mye sykt egentlig, bor i en liten bygd hvor det ikke skjer noe som helst. ganske kjedelig.. Har vel opplevd noe, men kommer ikke på noe nå! 

Dummeste du har gjort? Vet ikke helt.. Kan ha vært at jeg kastet bort sikkert 2 år på å krangle med ei som skulle være min så kalte "venn." Alt var bortkasta og jeg hadde sluppet mye styr hadde jeg bare droppa det.. 

Verste uvane? Jeg knekker alle ledd i kroppen, hele tiden! noe som ikke er bra.. 

Hva irriterer deg mest?  Folk som tror de er så mye bedre enn alle andre.. åh koman, ingen er bedre enn andre, ikke en gang du.. Og klysete ekkle folk som tror de er dødskule fordi de har 4 snusbokser liksom. ja, dødskul! 
Også småsøskene mine da, de er irriterende.. 


men søte da...

Hva skal du bli når du blir stor? Jeg er ikke sikker enda, var fast bestemt på lege eller sykepleier fra begynnelsen av tiende, men det endret seg plutselig for kanskje en måned siden.. Da ville jeg bli eiendomsmegler, eller kanskje barnevernspedagog. Nei, vet ikke, er vanskelig det der! Men det jeg helst vil er å jobbe med barn, hjelpe de på en eller annen måte, må bare finne en jobb jeg kan trivest i, har heldigvis god tid enda!


 
Hei dere!

I dag har jeg vært hos Aleksander, ble med han hjem etter skolen! :) alltid like koselig å være med kjæresten min!

Og ellers har jeg hatt hodet i denne boken i dag...

Wooo! Elsker virkelig prøver altså! Eller ikke...

Jeg vet at jeg sa del 2 av spørsmålsrunden skulle komme i dag, men det var rett før jeg kom på prøven jeg har i de to første timene i morgen! Så jeg beklager det, men i morgen kommer den!

Nå må jeg nesten lese igjennom alt en gang til før det blir sengen! Så jeg blogger heller mer i morgen!

Godnatt!
Christina :*
3 ting du ser fram til? 1: Jeg ser frem til sommern! Alt jeg skal gjøre da, mest trolig syden med kjæresten, kose meg med vennene mine osv! 2: Å bli 17, og 18 for den saks skyld, suger å ha bursdag bare 8 dager før jul.. blir så liten :( 3: Være ferdig med videregående, er så lei av skole at halvparten hadde vært nok, vurderer et år på folkehøyskole om pengene strekker til :)

3 ting du liker med deg selv og 3 ting du ikke liker med deg selv -  Er det noe jeg HATER så er det sånne ting... Men jeg er ganske fornøyd med kroppen min sånn den er nå, det hadde ikke gjort meg noe å ha tynnere mage og lår, men jeg er fornøyd, noe jeg synest alle burde være! Jeg liker håret mitt, at det har blitt så langt, wii! Også liker jeg at jeg bryr meg om andre, om andre har det vondt får jeg også vondt, vertfall om det er noen som står meg nær. 
Jeg liker ikke at jeg har så dårlig selvtillit, jeg tørr ikke å vise meg frem så mye, og jeg er som regel stille, men bare blandt mange folk, som f.eks. i timene på skolen eller på fester.  

hvilken blogger leser du ?  Jeg leser utrolig mange blogger, hver dag. haha, men vertfall: Kamilla, Erica, Silje, Sophie Elise, Andrea, Anna, Aurora, Therese, Axel, Caroline Maria. Ja, var en del! haha :) er også innom flere tilfeldige blogger som jeg er venn med her :) 

Hva må til for at du skal lese f.eks min blogg ? Det som må til er nok klare fine bilder, ikke så altfor altfor mye tekst, men nok til å ha noe å lese, også kan ikke hele teksten være full av skrivefeil.. :) Og for at akkurat jeg skal lese bloggen din må jo jeg selvfølgelig like det du blogger om! 

Har du mange lesere ? Nei, desverre. Jeg sluttet å blogge i den perioden jeg hadde utrolig mange lesere, mer enn jeg trodde jeg skulle få, og da datt det rett ned igjen og har ikke komt seg opp igjen. Men jeg prøver da! Herlig med litt lesere!♥Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg har lyst, jeg liker det! :) Også er det jo en fin måte å lagre minnene på og i tillegg se tilbake på om noen år!

Hva fikk deg til å starte å blogge? Åh, det er evigheter siden, sikkert 4 år! Ikke på denne bloggen da så klart, men var jo ganske så kult i 8ende da, så var sikkert noe sånt!

Er det noen i familien som leser bloggen? Ikke som jeg vet om, grunnen kan være at jeg ikke har lagt ut link på facebook eller noe. Har jo snakket om det, men de har aldri spurt. 

Hva synes du om Topp 10 på topplisten, fortjener alle å vere der? De er søte jenter alle sammen og har jobbet seg opp ved å blogge om ting folk liker, så selvfølgelig fortener de plassen de har, er jo en grunn til at de har så mange lesere :) Kan ikke være bare bare å være så "kjent". Men 10. plassen kan diskuterest.. eneste grunnen til at hun ligger der er fordi hun var med på paradise, unnskyld meg men hun virker jo dummere enn hunden til naboen... 

Går du på noe idrett?  Jeg gikk på svømming før og kjenner jeg savner det noe SYKT! Gikk i nesten 5 og et halvt år før jeg bare ga opp, noe jeg ikke skulle ha gjort! Svømming er en herlig sport og jeg elsker å være i vann! 
Men nå går jeg jo på zumba da, det er jo dans som for så vidt er en sport! Er også medlem i treningsenteret som er her! 


haha i farta! Det her er fra 2009!

Favoritt sang? Akkurat nå er det If I die young av the band perry.. Men jeg endrer hele tiden! Spotify listen min finner dere HER


eskimo.. 

Christina♥
Del 2 kommer i morgen, blir kanskje en del 3 også! 
Hei søtinger! 

I dag har jeg og fineste kjæresten min vært sammen i et helt år! Helt utrolig hvor fort tiden går når man har det så bra med noen! :) Husker at han snakket til meg på facebook for første gang som om det skulle vært i går! Jeg husker alt, de gangen vi var ute, de lange telefonsamtalene, skypesamtalene, alle meldingene, første kysset! Ja, alt :) 


aw♥ Det bildet der tok Kamilla på VatneLan den helgen vi ble sammen :')Jeg er så heldig som har han, verdens snilleste og herligste! Og bare min♥ hihi klisje! 


Litt kjipt, nei ikke litt, veldig kjipt at vi ikke får vært sammen i dag, siden han har prøve i morgen og innlevering i kveld.. i tillegg til at jeg har prøve på torsdag på maaange sider.. Men vi får heller ta det igjen til helgen! :)

Men uansett tusen takk for et fantastisk år kjære! Elsker deg utrolig mye, vi to vet du, vi to♥

Christina♥
... standar overskrift, or what? 

Men ja, helgen min har vært super, stort sett vertfall! :)

Etter moa på fredag farget Kamilla og Marita håret mitt, eller Kamilla farget og Marita så på. haha søt og brun i panna...

Etter Marita dro laget jeg og Kamilla en supergod salat. mm♥
Lørdag våknet jeg til lyden av fullt hus, da hadde søskenbarnene mine komt for å være her en liten stund. Siden det var sol ute tok jeg og Kamilla de med oss ut så de fikk leke på lekeplassen.


standar moi... 


sol♥

Og ja når jeg og Kamilla kom inn igjen tok vi frem kjeks, ost og iste, nam!I 5 tiden på lørdag dro jeg ut til Aleksander, slappet av og koste meg med verdens beste! Vi så en film som gikk på tv'en, tror den het "hvordan bli dumpet på 10 dager", var vertfall helt grei! 
Jeg overnattet der, herlig å slippe å dra hjem. Elsker å våkne ved siden av ham ♥
 
Ble ikke tatt noen bilder hos han, rett og slett fordi vi aldri tenker på det før etterpå, haha! :)

Christina♥

Svarene på spørsmålsrunden kommer i løpet av uken, men blir ikke på video, har ikke tid! Spør meg HER 
Tenkte jeg skulle ta en liten spørsmålsrunde. Har blogget lenge nok til det nå :)) 
Så om det er noe du lurer på er det bare å spørre!
Får se om det blir video eller ikke, kan prøve :)


hola 

Jeg svarer på det meste!

Christina♥
#Noe du lurer på?
 
I dag har jeg vært på moa med mine to søte snupper!

Brukte mye penger for å komme hjem med så lite! men hadde egentlig ikke tid til noe av det jeg skulle, fikk ikke kjøpt halvparten en gang! Tiden bare, ja... klokken var plutselig 6 og bussen gikk.. 
Men fikk jo kjøpt noe da!


Standar Marita, må ALLTID legge igjen bilde av seg selv på mobilen min! søta!
 mmmm ♥ chicken salsa! 

Innkjøp: 


Spotify premium på 3mnd.  /// Mascara fra H&M


Basic jeans fra Gina Tricot
Fineste toppen fra bikbok! det her er da bake, fremme er den helt hvit :) 

Christina♥
Hei søtinger :* 

Nå skal jeg lage en liten videoblogg til dere, woho flink! Vet ikke når den kommer, men skal filme å redigere mesteparten nå. Skal på moa i morgen etter skolen, så blir ikke lagt ut før jeg kommer hjem vertfall om jeg ikke får lagt den ut i dag!

Her er vertfall dagens antrekk:  


fant ut nå at samme genseren hadde jeg på forge antrekk innlegg. men men! 

Buksetights fra Cubus // Genser fra bikbok // Smykke fra Paris, tror det var H&M // Svart singlet fra bikbok // Ringen man så vidt ser på det øverste bildet er bursdags gave fra kjærestepusen♥

Christina♥
Nå er jeg endelig ferdig med notatene til prøven, skrev hele 8 sider! Og jeg kan omtrent alt, wii! flink! Min kjære lillebror var så snill at han lagde brownies til jeg var ferdig å pugge, naw ♥
 


 Tøffen på krykker, hahah :) 


Søta! 

Jeg har nettopp fått igjen kameraet mitt, så nå blir det mange bedre bilder på bloggen. Biidene over er litt uklare, ja jeg vet. Men det er fordi alle instillingene på kameraet er nullstilt, så må stille inn de først, så blir det bra vet dere! :) 


Nå må jeg sette på en maskin med klær så jeg har noe å ha på meg på skolen i morgen, så dusje å lese igjennom notatene til prøven før det blir sengen!  Har heldigivs fri de to første i morgen, herlig! 

Christina♥
Nå sitter jeg med nesen trykt ned i naturfagsboken, har nemlig prøve i morgen om "energiframtida -mobil og fornybar". Janei er flott det!

Flinka sjæl!

Vet det her er tredje innlegget fra mobilen, men er opptatt fortiden, så for å holde bloggen oppdatert må det bli sånn :)

Christina :*
Upsi, ble ikke blogging på meg i går annet enn det utrolig rare innlegget fra bussen, fant ikke ut før etterpå hvor teit det egentlig var!

Dette er jo også mobilblogg siden jeg snart må løpe å rekke bussen!

Det innlegget her skulle da postes halv 8 i dag tidelig, men tror dere det ville da? Tok hundre år å laste så da måtte jeg bare løpe for å rekke bussen så jeg ga opp..

Christina :*
Tenkte jeg måtte prøve ut mobilblogging jeg! :) er jo ganske enkelt, i tillegg til at jeg får fler innlegg på bloggen!
I nuet sitter jeg på bussen, på vei hjem fra skolen, ganske lei av buss nå kan man si! Woop!

Chillern

Christina :*
Da var det en ny uke igjen da.. kjenner jeg gleder meg og ikke minst trenger en ferie nå, takk gud for at det snart er påskeferie!

Starter hver skoleuke med to timer gym, ganske hardt egentlig...  Etterfulgt av norsk som er helt uutholdelig, tar så lang tid selvom de er like lange som alle andre timer! 
Ikke nok med det så hadde vi matteprøve idag, men føler det gikk ganske så bra :)

Nok syting nå, hahaNå må jeg få i meg noe mat og skifte før jeg skal på zumba! Elsker seriøst zumba, er så herlig å så utrolig morsomt! Anbefaler det!!

Christina♥
 #Går du på eller har du prøvd Zumba?
Nå har jeg faktisk vært hjemme i noen timer, men de timene har gått til matte-date med Aleksander på skype, fordi vi har prøve i morra.. Fikk ikke pugget noe i går eller noe, så halla dårlig karakter!Våknet til nystekte boller i dag. Etterfulgt av pakking og noen timer i trekket.
Var helt herlig i bakken, sol å ikke så alt for varmt og føret var også supert! 


ser at jeg tar bilde i hjelmen.. hahah 

Nå er Kamilla her å sladdrer litt om noe styr i går, så vi snakkest senere! eller bloggest.. 

Christina♥
Nå har jeg nettopp dusjet og ordnet meg litt etter å ha badet i boblebadet som er her i sikkert over en time. Herlige saker det altså, tror jeg må skaffe meg et sånt hjemme også.. he-he Nå skal vi spise lammelår til middag å egentlig bare kose oss resten av kvelden! Litt kjipt at jeg må sette meg ned å pugge til matteprøven som vi har på mandag, nesten så kjipt at jeg vurderer å droppe det... men det kan ikke jeg, skolen er viktig! haha

Christina♥
 
#Hva skal du i kveld? :) 
Heihei :* 

Her var heldigvis nett, så det bli oppdateringer, woho!

Kom hit i 7 tiden i går kveld. Åh herregud så koselig her er! Utrolig fint, spa og alt!

I dag sto vi opp tidelig for å dra i trekket. Ble bare en tur på meg siden det var så elendig føre, helt steinhardt! I tillegg så kjørte jeg med lillebroren min som klarte å skade seg så mye at han ikke klarer å gå på foten sin nå, så da dro vi tilbake på "hytta". Det er en stor låve som er pusset opp til en hytte på 4 etasjer! Christina♥
Hei!

Nå sitter jeg i senga og spiser sjokolade til frokost, sunt! Har fri de to første timene hver fredag, så det betyr at jeg får sove litt lenger enn vanlig siden bussen går 9. Jeg våknet av meg selv halv 8 så jeg har hatt GOD tid. 20 minutter til bussen går og jeg er klar.  jaja :))

Todays outfit:


Hadde tid til å krølle håret også!
Bukse fra Bikbok // Genser fra Bikbok

Dårlig kvalitet fordi det er tatt med macen min. Som sagt er kameraet mitt ødelagt, men skal få det fikset i dag! 

Jeg reiser som sagt til Bjorli i dag, så det her blir det eneste innlegget i dag. Vet fortsatt ikke om det er nett der, men håper på det!

Christina♥
Hei søtinger♥

I dag har jeg vært hos Aleksander, så følte ikke å blogge da, som vanlig :)

Ligger nå i senga å venter på at håret mitt skal tørke, hadde det ikke vært for det hadde jeg lagt meg for lenge siden, trøtt! Men så vil jeg ikke våkne opp som huldra i morra, så da må jeg nesten bare vente til det vertfall er litt tørrere.


Ble ikke tatt noen bilder idag, så jeg får legge ut et bilde av meg og min nydelige normale søster, tatt senest søndag! gotta love her♥


Etter skolen i morra drar jeg til Bjorli med jobben til pappa, skal være der hele helgen, stå litt på ski ogsånn, blir sikkert supert!
Men vet ikke om jeg får blogget, for aner ikke om der er nett. Satser på det vertfall, må ha med macen uansett, har prøve i matte på mandag -.- wiho, hvem er så dum at de setter en prøve på en mandag, MANDAG?! 

Nå må jeg sette meg ned å skrive noen innlegg som jeg kan lagre i arkivet, har ingen "ekstra" igjen. Så det, godnatt!

Christina♥ 


Sånn, det var siste del med bilder fra klasseturen. Har fått med det meste nå, gjør egentlig dette mest for å ikke miste bildene, for man vet aldri hva som kan skje med datamaskiner :)

Christina♥
Hei cupcakes♥

Nelly har så utrolig mye fint, bare synn de blir så fort utsolgt!
Nå har jeg gått gjennom nelly i sikkert en halv time og bare sett på kjoler. Bare jeg hadde hatt nok penger til å bestille alle...

Nr 1: HER                                                  Nr 2: HER                                                        Nr 3: HER


Nr 1: HER                                                                    Nr 2: HER                                                                         Nr 3: HER


Christina♥
Hei og beklager for dårlig oppdatering. Men ble med Lisa hjem etter skolen for å pugge til prøve. Hadde to prøver bare i dag.. En i norsk på maaaange sider, og tre noveller, og en i fransk. Så vi satt i mange timer å leste. Tok en pause med en tur i bobblebadet de har, utrolig herlig!! 
heh, godteri må man ha! 


Gårsdagens outfit.  Bukse fra Bikbok // Topp fra Gina Tricot

Nå må jeg sette meg ned å gjøre litt matte, har prøve på mandag igjen, woho!! 

Christina♥
Nå sitter jeg på skolen og har fritime. Noe som egentlig er unødvendig å plassere midt på dagen.. Har en nå og en neste time, så en matte time etterfulgt av enda en.. De kunne heller ha slått sammen alle så vi enten kunne ha sovet igjennom fire timer, eller hatt fri fire timer før. 


peace.. 


 Blogger heller mer interessant når jeg kommer hjem jeg, så see ya!

Christina♥ 


Jeg måtte bare redigere sammen en video for å finne ut hvordan iMovie funket. Og jeg fant det ut ganske fort, heldigvis! 
Ble ganske fornøyd med resultatet med tanke på at det er den første jeg har laget en video :)

På denne er det da jeg og Kamilla som tester ut litt effekter, og ja vi er glad i is!!

Christina♥ 
Hei hei dere! :) 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, eller kom hjem litt over tre, men uansett!
Sitter og koser meg med druer og one tree hill. Helt hekta, love it!


Blir forresten bare mobilbilder fremover, noe som er utrolig kjipt... Kameraet mitt har bestemt seg for å streike, så jeg må vente til jeg har fått fikset det før det blir noen skikkelige bilder her.. 

Christina♥
Bildene her er fra klasseturen vår til Berlin i 10ende. Herregud som jeg savner det, og den herlige gjengen av en klasse!
Vi gikk rundt i 40 grader og strålenge sol på de bildene fra konsentrasjonsleiren, og ingen skygge. VARMT!


Alle bildene her er fra konsentrasjonsleiren sachsenhausen, stasi fengselet og Berliner muren. Har fortsatt mange bilder igjen fra klasseturen, så del 3 kommer også til å være fra den. Men det blir siste, lover :)

Christina♥ 
Hei og god morgen♥ 

Nå har jeg endret designet nok en gang, ble litt fort lei av det jeg hadde før. Var så alt for rosa! haha :))
Nå har jeg funnet et jeg kanskje kan ha en liten stund uten å gå lei, det er helt enkelt men også super fint!!
Det er denne jenta her som har laget det. love it!

 

Har ikke header enda, rett og slett fordi jeg får ikke til å lage en som passer akkurat, ikke det at jeg har noen bilder å bruke heller. Vi får se hvordan det går, finner vel en om en stund!

Christina♥
Hei og beklager fraværet, igjen.. Har bare ikke hatt humør til å blogge! personlig synes jeg det er utrolig kjedelig å lese en blogg der bloggeren BARE syter. Så derfor valgte jeg å ikke blogge på to dager, rett og slett fordi jeg ikke hadde noe å blogge om annet enn syting... but, I'm back!

I dag har jeg vært hos kjæresten min. Har vært der nesten hele dagen, så fikk ikke blogget da heller. Men jeg tok noen outfit bilder i dag tidelig før jeg dro.

Topp fra bikbok // cardigan fra New Look i Paris // Smykke fra Paris, tror de har det samme på H&M // bukse fra bikbok
Hadde også på meg mine elskede hvite converse når jeg var ute idag. 

Christina♥
Hei på dere! 

Herregud for en sinnsykt urettferdig verden vi lever i! Helt sykt!

 ALLE MÅ DELE DENNE, spre budskapen, få ALLE til å se den! Det her må stoppes, Joseph Kony må stoppes! Se videoen så forstår du va jeg og alle andre som har spredt det her mener.

Vet den varer sykt lenge, men lover, er verdt hvert eneste sekund! Andre bloggere har og lagt den ut, men det er viktig at vi får det ut, så ja, spre budskapen! Make a change!

Christina♥ 
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits