Jeg elsker weheartit, kan sitte å bla gjennom sider i flere timer. Får så mye inspirasjon, der er så mye fint! 
Satt sammen noen kollasjer på picasa. Jeg beklager om bildene er små, men uansett hvor mye jeg endrer på størrelsen blir de alltid like små når de kommer på bloggen. 

Om noen av dere har weheartit bruker kan dere følge meg HER!

Christina
Hei! 
Nå har Kamilla bestis også fått seg blogg, på tide mann!
Så om dere kunne tatt dere tiden til å gå inn å legge igjen en kommentar og kanskje bli fast leser hadde det vært supert!!


Trykk på bildet eller HER, for å komme til bloggen hennes!

Christina
 
Heipådere :) 
Begynte på igjen på skolen idag etter en uke med vinterferie, og skoleuken startet med at jeg forsov meg litt, skulle stå opp klokken 6 for å dusje håret, men våknet 7 så da rakk ikke jeg det. Men gjorde det heldigvis igår, så var ikke noen krise. Skole dagen var så som så, helt grei. Fikk igjen en stil jeg var skikkelig fornøyd med, ble litt skuffa når jeg så at jeg fikk 5-, når eneste jeg fikk negativ tilbakemelding på var noen små feil, men men, 5- er bra det!!

Nå har jeg nettopp sett ferdig One Tree Hill, loveit! Blir så lettrørt når jeg ser på det, helt sykt. Har lett for at det kommer en tåre eller to, haha :') 


fikk ikke til å ta noen bilder av meg idag, ble aldri fornøyd. gaad, bad hair day og alt. 


Har en ting for å gjøre sånn, takk Lisa!

En ting som gjør dagen i dag litt mer spesiell enn andre dager er at i dag har jeg og Aleksander vært ilag i hele 11 måneder! Snart 1 år!
Kjæresten min er verdens beste og jeg er verdens heldigste! Elsker deg gutten min!    


Vakkert!!


  

Christina 
Hei og god kveld kan man vel si nå! :) 
Jeg sitter her og småsutret fordi ferien er ferdig, nå er det på igjen med harde skoledager og tonnevis med prøver og innleveringer. Og når vi snakker om innleveringer, har to jeg skulle ha levert inn for en måned siden som jeg må begynne på nå, for de skal jeg levere inn i morra. Nei, jeg er ikke sånn som ikke gjør lekser om noen fikk inntrykk av det, men jeg mistet alt som var på dataen min, derfor jeg måtte kjøpe ny, så jeg fikk det utsatt. Men jeg er derimot veldig flink til å vente med alt til siste dagen, noe som egentlig ikke er så bra.. Blir bare stress! 


kamilla: " bildet kom til å bli stygt, så da gjor ej heller sann" haha :') 

tenkte jeg bare skulle gi litt liv fra meg, skal prøve å få til to innlegg hver dag, og forhåpentligvis få litt lesere :)) 
Forhåndskriver en del nå, slik jeg kan poste de på de dagene jeg rett og slett ikke har blogglyst, for de kommer, lover! 

Idag har jeg vært med Kamilla, og kjæresten min! Kamilla dro hjem i 7 tiden, menst jeg og Aleksander dro opp til mamma.


♥ Bildet er fra sist helg når vi skulle på valentinsdans :)

 Nå må jeg sette meg ned å skrive på norsken!

Christina ♥ 
Hei og god morgen! :) 
Nå har jeg og Kamilla nettopp komt oss opp av sengen og opp på kjøkkenet, vi har satt på te og baguetter, så nå blir det frokost!
Som dere sikkert skjønte overnattet kamilla her i natt, alltid like koselig :)


Bestevenn♥


:***

Christina
ah, jeg elsker fine design! Gir meg så mye mer blogglyst og inspirasjon. Det jeg hadde før var kanskje en av grunnene til at det ble slutt på bloggingen for en stund. Det var ganske kjedelig og jeg fikk det aldri sånn jeg ville ha det. Men nå er jeg superfornøyd, elsker det! ♥


ble mobilbilde, fordi jeg rett og slett ikke aner hvordan man tar printscreen med mac. Noen som vet det?? Nå skal jeg sette meg ned å redigere en videoblogg, vertfall prøve. Vet ikke helt hvordan iMovie funker enda, men finner det vel ut! 

Christina♥
#Hva synes du om designet mitt? 
#Noen som vet hvordan man tar printscreen med mac? 
Heihei :)
Da har jeg bestemt meg for å blogge igjen. Merket jeg begynte å savne det litt. Men som jeg sa før, jeg kommer bare til å blogge når jeg har tid eller har lyst. Blir feil om jeg blogger fordi jeg føler jeg må.

En av grunnene til jeg bestemte meg for å begynne å blogge igjen er fordi jeg har fått mac. Har hatt den i en uke snart, så vet ikke helt hvordan alt fungerer her. Men finner det vel ut :)
Med maccen er det lettere å redigere videoer og bilder, så blir nok en del videoblogger, har allerede begynt på en jeg lovte dere for LENGE siden!Christina♥
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits