For det første hadde ikke vi internett i Oslo, så fikk ikke blogget der. I tillegg til at jeg helst ville kose meg med kjæresten min og sitte minst mulig med mobilen. 
For det andre skal vi flytte i dag faktisk, har solgt huset med pappa og kjøpt et nytt et stykke unna.. det er ikke lett for meg fordi jeg ikke vil flytte, det blir 1 time med pendling til skolen og kjæresten min.. noe jeg ikke liker.. blir også vertfall en halv time for å møte vennene mine, noe jeg heller ikke liker.. men det ordner seg nok :))
Og for det tredje er internetten helt fucked.. må koble den til hele tiden, og etter 2 minutter detter den ut igjen, er ikke akkurat noe min tålmodighet tåler.  

Så ja :)
kommer sterkere tilbake etter jeg har fått orden på rommet i nyhuset. Da kommer blant annet innlegg om Bulgaria med Marita, Oslo med kjæresten og en del innkjøp, kanskje videoblogg også!
kaos.. 


gårsdagens outfit!

Nå må jeg fortsette med pakkingen, slik at jeg blir ferdig til pappa kommer hjem fra jobb.. 

Ha en fin dag beste♥

Christina♥
Heihei! 

Er i skikkelig godt humør i dag, og jeg tror jeg vet hvorfor. Har pakket alt klart i dag, for i morgen tar jeg og kjæresten turen til Oslo. Blir vår første tur sammen, og jeg gleder meg!
Skal bli herlig og ikke tenke på så mye mer enn at jeg skal kose meg med verdens beste til fredag!  Blir nok turen opp på sletta for å se på kamper og slikt siden det er Norway cup,  har faktisk aldri vært på norway cup så det blir spennende! :)) 

kul og slikt 

Nå må jeg ordne meg ferdig før jeg drar ut til kjæresten min og sover der til i morgen!

Ha en fin dag dere :* 

Christina♥

 
Startet dagen relativt sent i dag, med å stå opp i 2-3 tiden. Kamilla og Marita sov jo over hos meg og det ble ganske sent før vi sovnet. Varmet baguetter til frokost og gikk rett ned på rommet igjen. Latinger kaller man slikt. 

I 5 tiden dro jeg, pappa, Aleksander og Henrik(broren til Aleksander) på aafk kamp. Endte 3-1 til hjemmelaget noe som selvfølgelig er helt rett! hehe ;)


hahahhaha huff... 

Har ikke så mye mer og si egentlig, så vi snakkes senere! :) 

Christina♥
 
//EDIT, DETTE INNLEGGET SKAL HA VÆRT POSTET I MANGE TIMER, MEN JEG FIKK BESØK OG GLEMTE AV HELE GREIA//

Ja, jeg har vært hjemme siden onsdag nå. Men har ikke vært noe særlig på pcen. Skrudde på macen en gang for å sjekke noe greier på facebook og that's it. 

Jeg har hatt en utrolig herlig og deilig uke med mye sol, varme og bading med bestis. Skal lage mange innlegg med bilder og kommer nok videoblogg også! Vi har vært flinke å filmet mye for å si det sånn.
Onsdag etter jeg kom hjem kom bestegutten min en tur, var herlig å se han igjen etter to alt for lange uker. Merket at jeg savnet han mer enn vanligvis bare fordi jeg vet at vi er mange mil unna hverandre og ikke kan se hverandre uansett. Men vi har nok bare godt av det :)
Han sov hos meg til torsdag, og jeg sov hos han fra torsdag til i dag. Noe av det beste i verden må være å våkne til det søte morgentrynet og bustete håret til den kjekke kjæresten min!


den beste♥ elsker deg!

 Nå kommer Kamilla, Marita og Maria en tur, da blir det taco og mye snikksnakk! Kos dere i kveld søtinger! 

Christina♥ 
Er jo som sagt i Bulgaria, og vi har ikke gratis internett på hotellet. Så nå sitter vi på en mcdonalds for å få nett.

Bare et lite bildedryss!
Vi snakkes!
Nå venter jeg vel egentlig bare på Marita og moren hennes. De kommer og henter meg før vi tar turen videre til Trondheim. Reiser til Bulgaria i morra så vi skal overnatte med en venninne av Mona(mammaen til Marita), så kjører hun oss til flyplassen. Gleder meg sykt til å komme frem å kunne gå i shorts og bikini i en hel uke!

Ja.. Jeg er veldig glad i å ta ut tunga..

Vi snakkes vel når jeg kommer frem! Kos dere!

Christina?
Som jeg nevnte i går er jo jeg på hytta. Er ikke så mye å gjøre her, men deilig å bare slappe av også. Sover bort hele dagen, får servert mat og ellers ligger jeg og slasker på sofaen, hehe. Sto opp halv 1 i dag, og når jeg gikk ut på stua var plutselig alle borte, de hadde visst dratt på båttur uten å si ifra til meg :( jeg som elsker båttur og ofte er eneste grunnen til at jeg blir med hit fordi vi har båt her.. men men, jeg overlever! 

Har ikke ordnet meg siden vi kom og jeg har omtrent bodd i hettegenseren til kjæresten min som jeg stjal med meg før han dro til Tyrkia!

hehe kul uten sminkeI morgen skal vi til Kristiansund og handle inn litt nytt og noen nødvendigheter som solkrem til jeg skal til syden. Og siden mine to småsøsken er glad i å bade skal vi på Atlanterhavsbadet. Mamma er ikke glad i å bade så da er det jeg som må være badevakten deres. så det. 
Vi blir nok borte hele dagen og siden jeg ikke har noe annet å gjøre her så kan jeg forhåndsskrive et innlegg fra ferien med pappa. 

Christina♥
Jeg begynner smått å blogge igjen, skal på en del turer frem over og bloggen er en fin plass og lagre minner på. Det kommer jo så klart et innlegg en gang i blant om andre ting, men tror ikke jeg kommer til å blogge hver dag, men heller når jeg føler for det. 

Først og fremst vil jeg si tusen takk til at det fortsatt er noen som er inne på bloggen min hver dag, selvom jeg ikke har blogget på snart en måned. Har aldri hatt mange lesere, men at noen fortsatt er igjen etter jeg har tatt en pause betyr mye :)


pen123

Nå er jeg på hytta, skal være her til tirsdag før turen går videre til Trondheim med Marita. Onsdagsmorgen tar vi fly til Bulgaria og skal være der en uke. Blir herlig! Var så deppa når det ikke ble syden på meg i år, men så ble det visst det likevel! Skal vertfall oppdatere bloggen der nede, har bare med meg mobilen ned men den tar minst like fine bilder den så det, og funker helt greit til blogging! 
Bare noen dager etter jeg kommer hjem skal jeg og kjæresten min en tur til Oslo, få med oss Norway Cup og bare kose oss, gleder meg! Christina♥
 
Hei dere! Ja, jeg vet jeg sa at innkjøpene skulle komme i dag, men har vært barnevakt og oppe med farmor å spist middag, så har ikke rukket å tatt bilder, sorry!

Bruttern<3
I dag var det herlig vær! Gikk i shorts og lå ute til 9, love it!

I morgen kommer Henriette igjen, bare at denne gangen skal ikke hun være med meg :( haha neida! Vi skal ut i Brattvågen siden det er myldredager og der skal jeg møte kjæresten og hun en annen! Blir nok en fin dag! Etter på skal vi ut til henne for å sove der, så blir nok ikke bloggig før i morgen kveld! Skal prøve å ta mange bilder!

Godnatt søtinger, sov godt!hahhahah fy så fintLørdag hadde jeg besøk av Marita min, og vi lagde brownies og gikk på tur til barnehagen som dere ser. haha, koselig å se snuppa igjen! Ser hun alt for sjeldent... 


har også laget veldig mye smoothie i det siste! 

Søndag kom Aleksander en tur på besøk, vi måtte da såklart se EM.. Men men, overlevde! Og nå har han faktisk fått meg litt hekta.. Mandag var jeg og mamma på moa en tur, fikk meg mye fint som jeg skal vise til dere i morgen, i tillegg til at jeg har noen andre innkjøp dere skal få se! Når vi kom hjem lagde jeg smoothie once again og vi så filmen Svigermonster, herlig film! 


dagen min har gått til det her.... sorterte tre store hauger med ark etter dato, navn og i alfabetisk rekkefølge, i tillegg til å sette de inn i permer... verdens kjedligste jobb, men blir jo penger av det så!
Kjæresten kom en tur når jeg kom igjen og det er ikke så lenge siden han dro! Nå sal jeg snart legge meg og jeg beklager nok en gang for alt for dårlig blogging...

Christina♥ 
Ååh, fyfaen så herlig! Kom ikke opp i muntlig! Aaah, glede! Så nå har jeg fri til mandag! Woop!

Skal prøve å ta igjen litt blogging, beklager for fraværet i det siste. Det kommer et innlegg senere i dag om hva jeg har gjort frem til i dag!

Kos dere herlige lesere, det skal jeg!
Kanskje ikke så lurt å ta med mobilen ut i sola? Tror nok ikke det! Haha, jaja :)
Hei dere! 
I dag våknet jeg til herlig sol, varmt er det også! Så nå må jeg nesten ta meg en tur ut, få litt farge kanskje. I går hadde jeg besøk av Henriette, herlig å se hun igjen! Er vel over et år siden vi så hverandre sist, noe som er alt for dårlig med tanke på at vi bare bor 30 min unna hverandre... jaja! Vi koste oss og bare snakket, mye å ta igjen etter et år!

 

Nå skal jeg som sagt ut i sola, så vi snakkest senere. Kos dere søtinger! Christina♥ 
Hei dere og beklager for dårlig blogging i det siste.. I dag har jeg hatt en syk hodepine, verker i hele kroppen og har ikke gjort så mye. Derfor har jeg ingenting å blogge om.. Kamilla var her en stund, men vi gjorde egentlig ingenting, pratet og slikt! heldig grisen drar til Oslo i morgen for å dra på Nicki Minaj konsert!  

Jeg har tre pakker som ligge på postkontoret som jeg skal få hentet, så skal jeg vise dere noen innkjøp! Så stay tuned!hahaha, så nydlige bilder!

Nå er formen mye bedre og jeg er HAPPYYY, hahah er i sykt godt humør akkurat nå, og det liker vi!! 

Christina♥
Hei dere!
Nå sitter jeg og spiser nudler faktisk! Haha, fint å vite :)
Har ikke så mye å blogg om nå, skal på zumba i dag og thats it! Menmen :)

Christina♥
Hei herlige dere, ble glad når jeg så statistikken! Blir så glad å av å se at mange er inne på bloggen selvom jeg ikke blogger! 

Nå har jeg vært hjemme en liten stund, er sykt sliten så blir bare et kort innlegg, skulle bare si at jeg har det mye bedre og er tilbake! Skal sove litt nå, ble litt mangel på det de to siste nettene! Men har hatt en utrolig koslig og morsom tur med hele klassen, 1ST! Har noen få bilder jeg kan legge ut senere, nå tar jeg en powernap!


gammelt bilde

Christina♥
 
Har det ganske vansklig for tiden, mye som skjer både i venne gjengen og her hjemme.. vil ikke gå inn på hva det er men håper dere forstår! Så jeg tar en liten pause fra bloggingen, få ordnet opp litt.. Skal uansett på ekskursjon til Vestnes med klassen min og klassen til Aleksander fra i morgen til fredag, der er heller ikke internett så får da ikke blogget. tror jeg har litt godt av det! 


kjæresten min♥ verdens beste
Så vi snakkest til helgen, håper ting er bedre da og at jeg fortsatt har de få fine leserne jeg har fått! Er så gøy å blogge når jeg får kommentarer, så tusen takk skal dere ha! Betyr mye! 

Christina♥
Hei dere! 

nå har jeg nettopp kommet hjem fra farmor og farfar hvor jeg spiste middag! Skal bare ordne meg så drar jeg en tur ut til kjæresten min!Christina♥
 
Jeg vet jeg sa jeg skulle blogge bedre, men jeg kan faktisk ikke si det, for hver gang skjer det motsatte! huff.. 
I går skulle jeg skrive mange innlegg, sa jeg! men kronprinsparet kom på besøk så jeg dro ned i sentrum sammen med Aleksander etter skolen! Vi møtte en kompis av han og gikk rundt der nede i mange timer! Kom hjem i 7 tiden og da måtte jeg ordne meg før jeg skulle i selskap til Anna! :)


Litt uklare bilder da men! satt inne og så ut gjennom vinduet så :) Har ingen bilder fra selskapet, desverre! 

Nå skal jeg ordne meg før jeg går ut og nyter solen som er tilbake! wii!

Ha en fin dag søtinger♥
Christina♥
Har vært en lang, varm og ikke minst koslig dag, men jeg er utslitt! Sykt trøtt og slapp så jeg må nok finne sengen! 
Jeg beklager for dårlig oppdatering de siste dagene, men har ikke skrudd på pc-en før nå! Er ikke ofte det er så fint vær her på Sunnmøre så da må man bare utnytte det man får! :) er meldt regn i morgen, så kanskje jeg kan forhåndsskrive en del innlegg så det kommer litt her vertfall! :)


I nuet, solbrent, trøtt og sliten! 

GODNATT! 
Christina♥
Grunnen til bare et innlegg i går var fordi jeg hadde eksamen i dag! Gikk sånn helt jævlig, føler jeg vertfall! Oppgavene var teite, og noen utrolig vansklige! Huff, blir glad for en 3'er!

Edit!! Dette innlegget skulle postes i går etter skolen, men mobilen ville ikke la meg laste opp bilde!
Blogger bedre i dag, lover!
Hei dere! Tok noen bilder i går når jeg var å så på kamp! Aafk vant fortjent 2-0 over brann!

Var Elingsøy pirates som hadde pauseinnslag i går! Altså cheerleading om dere ikke ser det :)

Nå ligger jeg ute på verandaen og nyter sola med litt lesing til engelsk eksamen, smoothie og potetgull! Herlig at sommern endelig har kommet til Sunnmøre også!
Dagen i dag har vært sykt slapp.. er sliten og trøtt og har heller ikke energi til så mye! Skal komme meg litt ut i solen nå før jeg drar på kamp å heier på aafk! Er herlig vær her i dag, nesten 20 grader og strålendes sol, er meldt det fremover og så det liker vi!

Bilde knappen har forsvunnet så aner ikke hva jeg skal gjøre for å få det til? Noen som vet hvordan den kommer tilbake??
Blir vertfall ingen bilder før jeg finner ut hvordan den kommer tilbake!

Christina♥ 
Hei dere!
 
Nå har jeg nettopp prøvd bunaden min og funnet frem sølvet, skoene og alt! Så nå er det bare stryking av skjorter som står igjen. noe jeg må gjøre, for alle sammen! Mamma gjorde det før og siden vi er hos pappa i morgen må jeg gjøre det. hehe..


haha, søta med fin hatt! 


Her ser dere hvordan bunadene våre ser ut! Sunnmørsbunad♥

Nå skal jeg bølge håret mitt slik at lillesøster kan få se om hun vil ha det i morgen, lille lura ville ikke være prøvekanin så det! 

Christina♥
Hvilken bunad har du?


har ikke mer å si enn flink!! Leverte inn hele 8 minutter før fristen. hahah huff.. må begynne med prioritering tror jeg! Men ferdig ble jeg og levert har jeg så nå er det natta! 

Godnatt søte lesere :*

Christina♥ 
Hei dere! 
I dag våknet jeg til herlig sol! Hadde flaks med at det ikke begynte å reine så fort jeg ble frisk! Så ble en fin dag i dag også! :)

Det jeg mener med overskriften har egentlig ingenting med været å gjøre men noe annet.. russen.. haha kan legge ut noen bilder så skjønner dere sikkert det meste!


renner av henne. ahahah


se så våte! 

Russen tok da altså Emilie og Lisa i dag. Jeg var ikke der da det skjedde, jeg fikk høre fra en i klassen at de var tatt å løp ut for å sjekke.. hahha, sto der tapet fast til en lyktestolpe og ble sprutet på! Hver sin bøtt med vann fikk de også i hodet! Stakkars jenter, herregud så våt de var etterpå!! 


fikk meg en liten dusj jeg også på vei ned til bussen, som vanlig :) 

Christina♥
Da er jeg syk, en gang til.. eller er vel egentlig frisk igjen nå.. Men var hjemme fra skolen så kan jo ikke gå noe sted i dag. Veldig kjipt! 
Men men, sånn er det! skal på legen neste uke for å sjekke magen og noe styr.. har vondt nesten hele tiden så må se om de finner noe..Bare fordi jeg hater at jeg er syk når det er SOL ute for en gang skyld! 

Christina♥
Hei dere! :* og TUSEN takk for kommentarene på forge innlegg, fikk plutselig mange, evig takknemlig♥

Ble litt endring i planene i sted, skulle jo egentlig på zumba og step.. Men fikk så sinnsykt med mensensmerter så orket ikke.. Kamilla kom heller og vi dro en tur på buttiken for å kjøpe inn noe søtt. sjokolade og jordbær, mmm♥
Vi satt på med mamma opp, og måtte egentlig gå ned igjen. Men vi hadde flaks og så bilen til Kamilla og dem, så da satt vi på med pappaen hennes hjem.. hehe late!

Christina♥
#Har dere hatt en fin kveld? :)
 
Skulle som sagt blogge mer i går, men i det jeg skulle gjøre det funket selvfølgelig ikke blogsoft.. gud det går meg på nervene snart! Har endelig motivasjon og skikkelig lyst til å blogge, men så funker ingenting som det skal når jeg har tid! 

Nå ligger jeg på sofaen, like før jeg sovner. Merker at det å begynne på igjen med en ny skole uke tar på.. men men :) får bare slappe av litt før jeg tar meg en tur på zumba etter fulgt av step! Må få rista litt på kroppen og bevegd litt på beina. haha :)


♥ dagens middag, nam!


dessert!


åh, er det noe jeg elsker så er det iste! spesielt peach! Kjøpte det nesten hver dag en stund! 

Christina♥
Hei dere!

Nå er det like før jeg klikker her.. blogg.no MÅ få fikset problemene sine snart, visst ikke tror jeg det går galt...

Nå skal jeg være flink skolepike og faktisk gjøre lekser på en søndag.. Jeg tror ikke det har skjedd på en evighet.. Lekser er det verste jeg vet, men må man så må man! Har et naturfagsprosjekt om biologisk mangfold som skal være på ca. 4-5 sider, uten fremside, innholdsliste, kildeliste osv. Den skal da leverest inn 10. mai, som er om 4 dager. Kanskje på tide å begynne litt, har ikke gjort så mye egentlig. To sider eller noe. fine boka.. 

så ja, må vel fortsette! 
Skal blogge bedre senere. Jeg synes jeg har vært flink å blogge i det siste, to innlegg hver dag! Må være det nye designet som gir meg motivasjon. For på første gang på lenge har jeg faktisk lyst å blogge! :) 

Christina♥
Jeg kjenner allerede nå at dette blir en LANG dag.. Våknet tidelig i dag av mange små jenter. Fy som de bråket! Så da måtte jo jeg hjelpe til, og de små jentene krangler verre enn noen andre.. Uenig om alt! Så det å hjelpe til fra klokken 10, kjempe trøtt og vil aller helst sove, var ikke akkurat så gøy. Men jeg overlevde! :)


har faktisk fortsatt krøllene mine fra i går! wii! Håret mitt ser sykt lilla/rødt ut i webben, men aner ikke hvorfor, er vertfall ikke sånn i virkeligheten :) 
søskenlikhet? :*

Nå må jeg krølle håret hennes og ordne meg til familie selskap! Så blogger jeg senere i dag! Ha en fin dag dere!

Christina♥
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits