Startet dagen relativt sent i dag, med å stå opp i 2-3 tiden. Kamilla og Marita sov jo over hos meg og det ble ganske sent før vi sovnet. Varmet baguetter til frokost og gikk rett ned på rommet igjen. Latinger kaller man slikt. 

I 5 tiden dro jeg, pappa, Aleksander og Henrik(broren til Aleksander) på aafk kamp. Endte 3-1 til hjemmelaget noe som selvfølgelig er helt rett! hehe ;)


hahahhaha huff... 

Har ikke så mye mer og si egentlig, så vi snakkes senere! :) 

Christina♥
 
er bare lei av alt nå, så det blir en pause fra bloggen en god stund...
Har prøvd i flere timer å blogge, men ingenting vil samarbeide.. Tror jeg aldri har vært borti en side med så mange problemer som blogg.no.... virkelig på tide at de gjør noe med det... Så ja, innlegget om helga kommer nok ikke i dag. Kommer heller ikke før litt på dagen i morgen siden jeg skal jobbe! 

Christina♥ 
Hei søtinger! 
Nå har jeg endelig skjønt meg på hvordan man endrer docken på mac. Har slitt med det lenge og kom over en tutorial som jeg faktisk skjønte! Så nå har den blitt rosa♥ Ble ganske tilfeldig ikoner fordi jeg fant ikke så mange fine på de sidene jeg så på, men den får duge så lenge! :) Christina♥
Hva syns du?
 
har hatt en super dag, men orker ikke redigere bildene og legge de ut nå! så det tar jeg i morgen, nå skal jeg sove! 
Godnatt søtinger♥


Et bilde fra i dag vertfall! :) 

Christina♥
Hei dere og beklager for at jeg ikke har blogget siden onsdag! Har bare hatt andre ting å tenke på, og har stort sett vært opptatt!  
Innlegget med bilder fra 17.mai kommer så fort jeg får bildene med mamma, noe som kan ta litt tid.. haha, men skal  mase på hun! :)

I går sov jeg lenge, sykt deilig! Stod så opp for å dusje og rydde rommet. Klokken var allerede 6 etter bare en liten stund og Aleksander kom. Vi gikk på butikken og kjøpte noen småting. Kamilla og Pia kom en tur og vi lagde taco og så på en film på tv'en. Koselig kveld! :)
Aleksander sov her til i dag og har nettopp dratt! Elsker å våkne med verdens beste gutt ved siden av meg♥ 


litt uklart bilde da men! Bildet ble tatt på 17. mai! Elsker deg! 

Christina♥
Hei dere! 
Det har vært en lang dag og jeg har nettopp kommet ut av bunaden og lagt meg i senga! Er sykt trøtt så tror nok jeg må legge meg nå.. Kan heller blogge om dagen i dag i morgen, med bilder!sorry for et gammelt bilde, men orker ikke legge inn bildene fra i dag enda! 

Tenkte bare jeg skulle si ifra så! Nå er det natta! 

Christina♥
I dag, som alle andre kom vi opp i eksamen... var så heldig å komme opp i engelsk! jadda, ca 15 av ca 40 i 1ST kom opp, og selvfølgelig var jeg en av de! Resten kom da ikke opp... Flaks at det var engelsk og ikke matte! Aleksander kom da ikke opp, så gjett om jeg får høre det! -.- huff.. jaja!  litt sur.. 

Christina♥
Hva kom du opp i? 
Herregud som det har regnet i dag. Har regnet omtrent hele dagen, og blåst skikkelig mye. Er meldt like stygt vær på 17. mai, men får håpe værgudene er litt snillere..  Blir så lei av alt, dagene blir mørke og grå. Jeg får ikke energi til noe, absolutt ingenting. I dag skulle jeg gjøre lekser, rydde og dra på trening. Orket ingen av tingene.. Gud som jeg gleder meg til sommer, sol og varme! Det skal bli herlig! Tok dette bildet i sted, men er ikke akkurat på sitt verste der.. 

Christina♥
 
Herregud, se hva jeg våknet til i dag da! 


Fikk plutselig MANGE fler lesere på bare en dag! I går hadde jeg 54 lesere og 66 sidevisninger, noe som er sykt mange i forhold til det jeg vanligvis har! som dere ser så går det veldig opp og ned. Men det er vel alt etter hvor mye jeg blogger! 

Så tusen takk til alle som leser bloggen min! betyr mye! :* 


Har også havnet på 5.plass på topplisten her jeg bor! wiho, tror det er det høysete på listen jeg noen gang har vært!

 Så nå har jeg MYE motivasjon til å blogge! 

Christina♥ 
Hei dere og som sagt beklager for lite oppdatering nå i helgen! Jeg har ikke vært hjemme siden fredags morgen, og har nesten ikke vært på pcen. 
Etter skolen på fredag dro jeg ned til mormor og morfar, spiste middag og slikt før jeg dro på svømmetrening! Aleksander kom å hentet meg etter trening, så dro vi på butikken for å kjøpe brus og pizza! Overnattet der hele helgen, skulle egentlig bare sove der til i går men i det mamma skulle til å kjøre sa moren hans at jeg bare kunne være der en natt til, så da ble det sånn :) 

 
høhø, har spist mye mat denne helgen :h is, pizza, kebab osv! sunn! 

I går våknet jeg av en hund som slikket meg i ansiktet, da hadde Aleksander tatt med seg Mira opp for å vekke meg! :') haha
men han gjorde det godt igjen med å komme med frokost på sengen til meg! Han sto opp tidlig, men lot meg sove en time til! Snille kjæresten min♥ Frokosten jeg fikk var da altså pizza! heheh sunn igjen. 


På dagen dro vi ut å så litt på fotballkamp før vi på kvelden dro på Vinni konsert!! Var ikke lange konserten, bare 45 minutt.. 230 kroner for så lite er drøyt.. men hallada han er kjendt, så måtte bare! :) hehe, konserten var jo bra da, men ja kort som sagt! Møtte hele jentegjengen der også så var litt med de! 
I dag sov vi ganske så lenge før jeg pakket og ble hentet av mormor og morfar! Mamma ble 40 i dag så måtte hjem fordi hun skulle ha selskap! Så fikk spist litt kake! sunn enda en gang... Men gratulerer med dagen verdens beste mamma♥ 
I 5 tiden dro jeg på kamp, for å heie på aafk! Ble seier over strømsgodset i dag, noe som er herlig! Evig oransje og blå er vi! hehe :) 
De vinner alltid når jeg er på kamp og det er ikke tull en gang! Så tror jeg må ta turen utover på søndag også når de skal spille mot Brann! 

Nå skal jeg legge meg så jeg er klar for en ny, kort skole uke! Er jo 17.mai på torsdag så da blir det fri både da og fredag! 

Christina♥
Hva har du gjort i helgen? :)
  
Hei dere! 
Har ikke vært hjemme siden i går tidelig og er enda ikke hjemme. har nesten ikke vært på dataen heller!

skal blogge om helgen i morgen, men nå må jeg fyke! skal på konsert med Vinni!!

 


gammelt.. 

tenkte bare jeg skulle si ifra! har endelig fått litt lesere så vil ikke miste dere :*

Christina♥
 KOS DERE I KVELD, DET SKAL JEG! :)
okei, det er like før blogg.no går meg på nervene! Vedder på det ikke er EN eneste dag det ikke er noe som ikke funker... nå kommer jeg meg ikke inn på andre blogger i tillegg til at bildeopplasteren ikke funker... Skrev det lange innlegget til dere, med mange bilder, men så klikket alt og ingenting funket.. har også prøvd å poste dette innlegget flere ganger.. men nei, ville ikke... 

så nå gir jeg opp og legger meg! har engelsktentamen i morgen, så må nesten være uthvilt!

Christina♥ 
Jeg melder meg ALDRi på konkurranser, rett og slett fordi jeg ikke har den beste flaksen når det kommer til å vinne. Men jeg elsker escada parfymene så hvorfor ikke? 

Blogg.no deler ut 50 parfymer til 50 bloggere så da er jo det litt større sjangs for å faktisk vinne, men så er jo det mange bloggere da.. men men! Klikk HER eller på bildet for å sjekke ut konkurransen. 

Christina♥ 

escvinn2sgHei dere! 

Jeg kom over denne videoen på bloggen til Adrienne, og måtte bare dele den med dere, for det her er rett og slett helt forferdelig!
At noen har hjerter til å behandle dyr på den måten er uforstålig. Jeg synes så utrolig synd på de fantastiske dyrene, de skal  jo leve i frihet, ikke sperret inne i småe bur hvor de så vidt klarer å bevege på seg. Og måten de behandler de på når de skal trenes er helt sykt.

 Jeg anbefaler alle å se den, tenk over litt hvordan de dyrene lever! Jeg mener at sirkusene burde bli ulovlig over hele verden, vertfall dyrenummerene. Se videoen, så forstår du! 

Christina♥ 
Hei! 
Nå har Kamilla bestis også fått seg blogg, på tide mann!
Så om dere kunne tatt dere tiden til å gå inn å legge igjen en kommentar og kanskje bli fast leser hadde det vært supert!!


Trykk på bildet eller HER, for å komme til bloggen hennes!

Christina
 
ah, jeg elsker fine design! Gir meg så mye mer blogglyst og inspirasjon. Det jeg hadde før var kanskje en av grunnene til at det ble slutt på bloggingen for en stund. Det var ganske kjedelig og jeg fikk det aldri sånn jeg ville ha det. Men nå er jeg superfornøyd, elsker det! ♥


ble mobilbilde, fordi jeg rett og slett ikke aner hvordan man tar printscreen med mac. Noen som vet det?? Nå skal jeg sette meg ned å redigere en videoblogg, vertfall prøve. Vet ikke helt hvordan iMovie funker enda, men finner det vel ut! 

Christina♥
#Hva synes du om designet mitt? 
#Noen som vet hvordan man tar printscreen med mac? 
Heihei!
Nå har det kommet sinnsykt mye snø her! HÆRLIG. elsker snø, er så koselig og jeg får skikkelig julestemning av det! I love it! Jeg har ikke så mange bra bilder av snøen egentlig, for det blir så mørkt rett etter jeg kommer hjem fra skolen.
Har jo noen da..


Nå skal jeg sette meg ned å lese resten av bloggene, ble litt mange så tar nok litt tid. Men skal komme igjennom alle!

Christina
Når jeg ikke har noe å gjøre liker jeg å lese blogger. Eneste som er litt domt er at jeg leser som regel bare toppliste bloggene. Så om du kommenterer med bloggnavnet ditt skal jeg ta meg en tur innom å legge igjen en kommentar eller to! :) kanskje jeg får en ny favoritt!


fina sjæl!!


Nydelig Emilie♥

Christina
er seriøst helt hekta! ååh, er så spennende!

jeg har nettopp fullført sessong 1 og er nå snart halv veis i sesong 2!  I LOVE IT !


Jeg ser det som oftest her:
http://www.letmewatchthis.ch/index.php?search_keywords=pretty+little+liars&search_section=2

 

Skal se en episode nå I think, så vi snakkest guys!

CHRISTiNA
ser du på det?
Jeg tar en av de berømte blogg pausene.
grunnen er at i morgen begynner jeg på videregående. Og jeg må sette lekse og skole først. i tillegg til at jeg har venner og kjæreste også skal jeg begynne å svømme igjen så det blir ikke så mye tid til overs.
Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, men jeg tror det blir etter jeg har kommet skikkelig i gang og når jeg har satt meg i opplegget på ny skole osv.
håper dere skjønner!
CHRISTINA
ingenting funker i dag heller! gir snart opp!! ::ooo
gaaaaaaaaaaaaash
Bilder funker ikke, men tekst og sånn funker helt fint, HERLIG
sorry, ingenting funker i dag helleeer..
peace out
CHRISTINA
Jeg hadde laget det lange innlegget til dere med maaaange bilder, men så funker ikke det å laste opp innlegget, men med en gang jeg tar bort bildene funker det helt fint.. bleeehh..
Så innlegget kommer i morra om det funker da
over og ut

CHRISTINA
blogg.no lar ikke meg laste opp bilder ! jeg har mye å blogge om, men selv så hater jeg å lese innlegg uten bilder. så det får nok vente!
har prøvd å laste opp ett innlegg i flere timer nå, men det funker ikke! men når jeg tar bort bildene funker det...

 

så, I'm out

CHRISTINA
Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits