Ååh, fyfaen så herlig! Kom ikke opp i muntlig! Aaah, glede! Så nå har jeg fri til mandag! Woop!

Skal prøve å ta igjen litt blogging, beklager for fraværet i det siste. Det kommer et innlegg senere i dag om hva jeg har gjort frem til i dag!

Kos dere herlige lesere, det skal jeg!
Hei dere! 
Nå har jeg og kjæresten nettopp spist frokost. Jeg sov her til idag, noe som er like koslig hver gang! Å våkne vedsiden av kjæresten må være noe av det beste som finnes!

I går var vi på tivoli og en tur i byen, tok en del bilder som dere skal få se nå :)

Men først noen bilder fra klasseturen til vestnes som jeg var på i uken! 
janei altså, vi var en del ute i skogen for å si det sånn!Det var vel det!

Så tivoliet!

Vi gikk også opp alle 418 trappetrinnene til fjellstua. 

fine Ålesund♥

Har brukt sikkert 4 timer på dette innlegget her, hahah, huff! Så vi har ikke nettopp spist frokost, men middag!

Nå skal vi kose oss videre, ute regner det så blir nok innekos i dag! Kanskje det går en film på tven eller noe, vi får se! Kos dere i dag fine lesere! 

Christina♥
I går våknet jeg til herlig sol og varme, så gikk jeg og lillesøster Helene ned i fjøren for å møte Kamilla og lillesøsteren hennes Line. Vi badet og koste oss! Senere på dagen grillet vi og bare lå og slappet av på verandaen, herlig dag! 

På kvelden kom kjæresten en tur, vi så litt på Norge-England, Svigerfar er aller verst og eurovision song contest greia! haha :))
sykt kaldt!
fine josefine♥

Herlig dag! 

Nå skal jeg spise pizza til frokost, så ut i sola igjen! Vi snakkest senere, kos dere i dag!

Christina♥
Hei dere, i dag våknet jeg til sol! Har gjort det hver eneste dag i en uke nå, er så herlig. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren.


wiii, sol♥

I dag hadde vi fri i de to første timene, så jeg kunne sove lenger enn vanlig. Sov i sikkert 2 timer lenger, bruker å stå opp i 6- halv 7 tiden og i dag stod jeg opp kvart over 8, love it! Har fri de to første i morgen også, jeg bare elsker fritimer! haha 


Har vært hos denne scooter-baben her i dag, ja han er babe ;; hahah, neida! 
Men ja, har vært hos han i dag og tok bussen hjem klokken 8. Er helt herlig vær, kan gå ute uten jakke uten å fryse. Så vi var ute i en god stund, jeg fikk prøve litt scooter og slikt! Gøy! :'D 

Ellers har jeg tatt litt bilder av solnedgangen, sko, is osv.

fine Tennfjorden♥


har også vært på joggetur med Kamilla, sprek! 

Nå skal jeg spise før jeg finner senga, så det. Godnatt søte lesere♥

Christina♥


Sånn, det var siste del med bilder fra klasseturen. Har fått med det meste nå, gjør egentlig dette mest for å ikke miste bildene, for man vet aldri hva som kan skje med datamaskiner :)

Christina♥
Bildene her er fra klasseturen vår til Berlin i 10ende. Herregud som jeg savner det, og den herlige gjengen av en klasse!
Vi gikk rundt i 40 grader og strålenge sol på de bildene fra konsentrasjonsleiren, og ingen skygge. VARMT!


Alle bildene her er fra konsentrasjonsleiren sachsenhausen, stasi fengselet og Berliner muren. Har fortsatt mange bilder igjen fra klasseturen, så del 3 kommer også til å være fra den. Men det blir siste, lover :)

Christina♥ 
Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om for tiden, drar jo bare på skolen, kommer hjem og sløver meg, spiser litt, gjør litt lekser osv. ganske kjedelig med andre ord! 
så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg med bilder av minner fra 2011. Gjorde ganske mye i 2011, var på klassetur til Berlin, Paris tur med tante, avsluttet 10ende med en klassefest, fikk meg verdens beste kjæreste og mye mer!  
So lets go!Ble sykt mange bilder, så kommer nok del 2 med bilder fra klasseturen til Berlin, som da er det den her også er fra om noen ikke skjønte det! :) 
Helt fantastisk tur, savner det!

Christina♥ 
#Hva synes du om bildene?  
For snart 2 måneder siden var jeg i Paris med tanten min i 4 dager. Paris er en helt fantastisk nydelig by og jeg skal SÅ tilbake en gang!

 •  
 •    
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ble litt mange bilder, og jeg prøvde å få de ved siden av hverandre to og to. Men så henger alt seg opp og det ser helt teit ut. så det får bare bli sånn..

Christina
Er det noe jeg savner er det sommeren. Selvom jeg ikke kan vente til det kommer snø, og til å stå på ski. Elsker vinteren!

 
 
 
 
 

 
Christina
Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits