hahhahah fy så fintLørdag hadde jeg besøk av Marita min, og vi lagde brownies og gikk på tur til barnehagen som dere ser. haha, koselig å se snuppa igjen! Ser hun alt for sjeldent... 


har også laget veldig mye smoothie i det siste! 

Søndag kom Aleksander en tur på besøk, vi måtte da såklart se EM.. Men men, overlevde! Og nå har han faktisk fått meg litt hekta.. Mandag var jeg og mamma på moa en tur, fikk meg mye fint som jeg skal vise til dere i morgen, i tillegg til at jeg har noen andre innkjøp dere skal få se! Når vi kom hjem lagde jeg smoothie once again og vi så filmen Svigermonster, herlig film! 


dagen min har gått til det her.... sorterte tre store hauger med ark etter dato, navn og i alfabetisk rekkefølge, i tillegg til å sette de inn i permer... verdens kjedligste jobb, men blir jo penger av det så!
Kjæresten kom en tur når jeg kom igjen og det er ikke så lenge siden han dro! Nå sal jeg snart legge meg og jeg beklager nok en gang for alt for dårlig blogging...

Christina♥ 


  0 kommentarer på "Litt forskjellig"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Diverse
Familie
Header
Hverdagen
Innkjøp
Inspo
Kjærlighet
Konkurranser
Musikk
Om meg
Outfit
Quotes
Spørsmål
Trening
Utfordringer
Videoblogg
Wants

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits