Hei og beklager bare et kjedelig innlegg i dag! Men et kjedelig er bedre enn ingen da så :) 

Har nemlig vært på moa med fine kjæresten min i dag! Dro rett etter skolen, som var ca. 1 og kom hjem i 6 tiden. Kjøpte egentlig ikke så mye og vise frem, og brukte heller ikke så mye penger på meg selv i dag! :) kjøpte en parfyme, en del undertøy og en fundation! Brukte derimot en del på gaver! Lille søteste søsteren min ble hele  9 år i dag, stor jente nå! Så da måtte jo hun selvfølgelig få en gave! Også Aleksander da, siden han ikke har fått enda.. Må si jeg er snill kjæreste som gir han bursdagsgave over to måneder for sent! hehe, kan skylde på at jeg egentlig ikke har hatt penger å bruke før nå! Men han fikk den til slutt da, og bestemte selv hva det var så, fornøyd var han vertfall! :) haha søt! Hadde så god tid i dag tidlig at det ble krøller, wii! Har det faktisk enda, noe som er SVÆRT sjeldent, de detter som regel ut etter noen timer... 

Har også baket siden Aleksander dro, som var i 10 tiden.. Helene(lillesøster) skal ha barneselskap klokken 10 i morgen, og jeg orket ikke å stå opp ekstremt tidlig for å lage kaker og slikt.. Men flink har jeg vært! 
Nå må jeg legge meg sånn at jeg er klar til å bli vekt av mange hylende og veldig høylytte 9 åringer i morgen klokken 10.. haha huff.. 

Christina♥
#Jeg har hatt en fin dag, har du? :)


  1 kommentarer på "Travel dag, eller ikke"

Postet av: oda
naamm, kake !

den såg god ut ! :O

vill ha ! :D
05.05.2012, 13:29

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei :) Jeg er en jente på 16 år og kommer fra en liten bygd på Sunnmøre. Navnet er Christina Marie og jeg blogger for det meste om hverdagen! Setter pris på alle kommentarer og skal prøve å kommentere tilbake så mye jeg kan! :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e rBilderas
Blogg
Hverdagen
Outfit
Quotes
Videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits